Скоро у продажу NEO TOBACCO SIGNATURE

Скоро у продажу NEO TOBACCO SIGNATURE

Новинка neo™ signature: для тих, хто шукає смак класичного тютюну
Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання.

Скоро у списку стіків neo™ для твого glo™ з’явиться три повністю нові смаки.

Усе в них — від суміші тютюну до дизайну паковання — створене спеціально для українського ринку.

Розповідаємо чого очікувати від лінійки neo™ signature та чому ці смаки — еволюція класики без диму та горіння*.

 

Тютюн відомий людству вже принаймні три тисячі років. Саме про такий відтинок часу свідчать зображення, знайдені у стародавніх храмах Центральної Америки. За цей час людство культивувало десятки його сортів та спробувало багато способів споживання нікотину.

Люди помітили, що країна походження, клімат, сонце та вологість мають значний вплив не лише на форму та колір листочків, але й на аромат тютюну під час споживання. І навчилися це використовувати: змішуючи тютюн різних сортів і розробляючи унікальні пропорції (такі композиції професіонали називають «бленд»), виробники створили сотні смаків, деякі з яких стали легендарними.

Три сорти тютюну посіли особливе місце у блендах по всьому світу — це Вірджинія, Берлі та Орієнтал:

  • Вірджинія має різний аромат і міцність залежно від положення листя на рослині. Щоб розкрити смак, тютюн сорту Вірджинія висушують у спеціальних камерах / приміщеннях з підтримкою температури та вологості, через що листки набувають відтінку червоного дерева. Тютюнове листя цього сорту вирощують у багатьох країнах світу.
  • Назву Берлі має темний тютюн, що висушується теплим вологим повітрям, завдяки чому надає блендам легкого відтінку шоколаду та горіхів. Уперше його почали культивувати у 1864 році в США в штаті Огайо, а сьогодні він — один із найпопулярніших на тютюнових плантаціях у країнах Африки.
  • Тютюн сорту Орієнтал у блендах відповідає за пряність. Рослина орієнтального тютюну відрізняється листками невеликого розміру і найкраще розкривається у сухому кліматі та неродючому ґрунті. Тому її країни походження — ті, де багато тепла і сонця, зокрема Туреччина, Болгарія та Македонія. Висушений під сонячним промінням тютюн набуває характерних пряних відтінків та аромату.

Бренд glo™ поєднав класичні сорти з можливостями, які дає інноваційна технологія нагрівання тютюну, тому скоро в Україні з’явиться нова лінійка стіків neo™ signature.

Лінійка стіків neo tobacco signature

Творці нової лінійки надихались естетикою, яка добре знайома повнолітнім споживачам тютюнової продукції. Завдяки поєднанню справжніх класичних тютюнових блендів та прогресивної технології нагрівання у новій лінійці вдалося відтворити оригінальний смак і аромат тютюну, але без диму й горіння*.

У нових стіках neo™ signature використовуються класичні бленди: тютюн сортів Вірджинія, Берлі та Орієнтал у різних пропорціях, висушений та оброблений комбінацією класичних та новітніх способів.

У результаті новий продукт має автентичний тютюновий смак і високий рівень насичення, та при цьому зберігає баланс і м’якість.

Беручи до уваги достатньо широкий спектр смакових уподобань у такому продукті, як стіки, лінійка neo™ signature складається з трьох різних смаків — як за продуктовими характеристиками, так і за інтенсивністю, щоб кожен міг знайти міцність і аромат, що підходить саме йому.

 

Стіки neo Rich Tobacco — найбільш виражений смак з високою інтенсивністю

Rich Tobacco — найбільш виражений смак з високою інтенсивністю. Має збалансоване поєднання насиченого міцного смаку тютюну з нотками лакриці.

За насичений смак тютюну тут відповідає Американський бленд — найупізнаваніша суміш сортів Вірджинія, Берлі та Орієнтал.

 

Стіки neo Classic Tobacco — класичний смак тютюну

Classic Tobacco — класичний смак тютюну, доповнений збалансованим букетом середземноморських ароматів. У його основі цікавий Ароматичний бленд (Aromatic blend), де головну роль відіграє самобутній орієнтальний тютюн.

 

Стіки neo Smooth Tobacco — найделікатніший серед лінійки neo signature

Smooth Tobacco — найделікатніший серед лінійки neo™ signature. Він відрізняється м’яким смаком карамелізованого тютюну та легкими кремово-ванільними нотками. Всередині стіка також Ароматичний бленд, для якого орієнтальний тютюн ферментується особливим способом з використанням спеціальної технології.

Знайомся з трьома смаками neo™ signature, які зовсім скоро з’являться в Україні, та відчуй відтінки класичного тютюну, що відкриті наново за допомогою сучасної технології нагрівання у девайсі glo™.

 

Нова лінійка стіків neo™ signature для пристроїв glo™ створена, аби поєднати два світи: насичений аромат класичного тютюну та сучасну технологію glo™ без диму, горіння та неприємного запаху**.

* Нагріває тютюн, без горіння. Цей продукт не виключає всі ризики та містить нікотин, що викликає залежність.

** У порівнянні зі звичайною сигаретою під час куріння. Цей продукт не виключає всі ризики та містить нікотин, що викликає залежність.

Дата публікації 27.05.22