Спеціальна пропозиція на glo™ pro та glo™ nano до Дня Святого Валентина

Спеціальна пропозиція на glo™ pro та glo™ nano до Дня Святого Валентина

Інколи здається, що здивувати другу половинку практично неможливо, особливо коли мова йде про День Святого Валентина. Подарунок знайти непросто, але ми знаємо чим вражати...
Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

Спеціально до Дня всіх закоханих у фірмових магазинах glo Studio можна придбати пристрій glo pro та glo nano* у спеціальній подарунковій упаковці.

І це ще не все! Зроби подарунок унікальним та неповторним. Створи оригінальну листівку-валентинку в якості доповнення до подарунку. Що для цього потрібно?

В період з 8 до 14 лютого завітай у будь-який фірмовий магазин glo Studio та:

  • Обери красиву листівку-валентинку та задекоруй її на звороті одним із класних стікерів з побажаннями до Дня закоханих;
  • Створи власну фото-валентинку зі святковими атрибутами на фотокамеру моментального друку Полароїд.

Ми підготували сюрпризи не тільки оффлайн, але й онлайн.

Долучайся до розіграшу на сторінці @glo_ukraine в соціальній мережі Instagram та вигравай подарунковий набір для двох: чорний glo™ pro для нього та червоний glo™ nano для неї.

Умови надзвичайно прості: підпишись на Instagram сторінку @glo_ukraine, тегни другу половинку під конкурсним постом і перевір, щоб вона теж підписалася на сторінку @glo_ukraine. Вибір переможця буде здійснено випадковим чином за допомогою сервісу random.org. 

Даруй емоції та glo™ подарунки!

* заряду вистачає до 8 сесій, та при різних умовах кількість сесій може змінюватися.
** glo призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину.