УНІКАЛЬНІ МОЖЛИВОСТІ
ФІРМОВИХ ПРОСТОРІВ glo™

Ми робимо все, щоб твій досвід від використання glo™ був неперевершеним

Чому варто завітати у glo studio та glo pop-up?

Не має значення — ти вже досвідчений користувач glo, новий друг бренду чи лише плануєш купити glo у Києві або іншому великому місті України*. У glo studio та glo pop-up (glo поп-ап — це острівці всередині ТРЦ) кожен повнолітній споживач нікотину зможе знайти щось для себе.

glo studio та glo pop-up — два формати просторів, які створені, щоб допомогти користувачам розв’язати будь-яке питання, пов’язане з продукцією бренду glo. Це не просто магазини, де можна купити glo. Це стильні студії, де представлені всі види пристроїв, а також аксесуари до девайсів та додаткові послуги для користувачів бренду.

Сьогодні в Україні працює 26 таких просторів. Інформацію про адреси та графік роботи найближчої для тебе студії або glo pop-up ти можеш дізнатися за телефоном 0-800-50-90-80 або 8008. Також адреси можна знайти за допомогою нового PWA-застосунку Мій glo™ у твоєму телефоні (за посиланням) або у чат-боті в телеграмі @myglo_ua_bot.

Навіщо приходити в glo studio та glo pop-up?

За консультацією.
Якщо ти вагаєшся з вибором і не можеш вирішити, який пристрій — glo PRO або glo HYPER — найкраще підійде для тебе, консультанти детально розкажуть про особливості та характеристики кожного з пристроїв. У просторах glo™ зможуть відповісти на твої запитання, а також покажуть процес роботи пристроїв або навіть організують тижневий тест-драйв.
За технічною підтримкою.
Якщо девайс glo не працює як слід, консультанти glo studio та glo pop-up проведуть діагностику та підкажуть, як залагодити несправність. Якщо випадок підпадає під умови гарантії, ти отримаєш новий девайс протягом 10-15 хвилин. Якщо пристрій несправний, але не підлягає заміні за гарантією, ми можемо забрати його на екологічну утилізацію та запропонуємо тобі новий.
Почистити пристрій.
Ми рекомендуємо чистити девайс щоразу, коли стіки glo у пачці закінчуються. Для цієї нескладної процедури знадобиться спеціальна щіточка та спиртові палички.
Проте за твого бажання консультанти glo studio та glo pop-up візьмуть цю справу на себе.
Зробити гравіювання на девайсі.
У обраних glo™ studio в Україні (у Києві, Львові, Дніпрі та Одесі) ти можеш надати своєму девайсу унікальних рис. Обирай зображення, яким хочеш прикрасити свій пристрій, а ми перенесемо його на твій glo™ за допомогою гравіювання. Послуга повністю безкоштовна.
Ознайомитись з актуальними пропозиціями.
Пропозиції для друзів glo у фірмових просторах не зникають ніколи, проте часто змінюються, адже нам важливо дивувати тебе частіше. Щоб отримати XP за приведених друзів, які не були раніше зареєстровані, придбати девайс чи аксесуари, дізнатися про всі актуальні новини бренду — завітай у glo studio чи glo pop-up.
Познайомитися ближче.
У glo studio та glo pop-up завжди тобі раді. Ти можеш зазирнути в студію без особливої причини: скористатись девайсом у комфортних умовах посеред метушливого ТРЦ та випити чашку кави. Або дізнатись, чи з’явились нові стіки glo й одразу ж продегустувати їх. Ми будемо раді допомогти з будь-яким запитанням щодо пристроїв, особливостей технології glo, або просто поспілкуватися та підтримати гарний настрій нашою увагою.
До зустрічі!
* ЦЕЙ ТЮТЮНОВИЙ ВИРІБ ШКОДИТЬ ВАШОМУ ЗДОРОВ’Ю ТА ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ.
** За винятком тимчасово окупованих територій та зони проведення ООС.

знайди glo studio у своєму місті

дізнайся більше про glo studio у своєму місті