Догляд за glo™ HYPER

Догляд за glo™ HYPER

Своєчасна чистка та правильний догляд можуть продовжити термін служби вашого девайса. Розповідаємо, як робити це правильно.

Як і для будь-якого іншого пристрою, для glo™ HYPER чистка дуже важлива — вона дозволяє девайсу правильно функціонувати. Особливої уваги заслуговує його внутрішня частина, оскільки нагрівальні елементи в камері — це важливі складові девайсів glo™ HYPER. 

Пристрій glo™ HYPER необхідно чистити через кожні 20 сесій. Адже в циліндричній камері нагрівання можуть залишатись частинки тютюну, папір або нагар після використання стіків. Девайси лише нагрівають тютюн, тому створюють не дим, а аерозоль, однак він також може осідати на частинах glo™ HYPER у вигляді крапель рідини. 

Усі ці забруднення легко прибираються щіткою для чищення glo™, яка йде в наборі до вашого пристрою. 

Якщо ви відчуваєте, що пристрій потребує більш ретельного догляду, радимо замовити палички, для чищення glo™. Вони просякнуті спеціальною рідиною, безпечною для вашого девайса, тому є одноразовими. Ви можете замовити палички на офіційному сайті glo™ або придбати у фірмових просторах glo™ studio або glo™ pop-up у вашому місті.  

Як чистити glo™ HYPER? 

Доглядати за пристроями доволі просто. Процедура складається з декількох етапів: 

  • Переконайтеся, що з моменту використання девайса пройшло хоча б п’ять хвилин. Після цього він достатньо охолоне і ви зможете приступити до процесу очищення. 
  • Відкрийте верхню кришку, в яку вставляється тютюновий стік, а також невеликий отвір знизу glo™ HYPER. 
  • Проведіть чистку за допомогою щітки для чищення glo™, спочатку через один, а потім й інший отвір. 

Виробник не рекомендує використовувати сторонні засоби для чищення або предмети. Вони можуть пошкодити glo™ HYPER або зіпсувати його нагрівальні елементи. Після очищення одноразові палички необхідно утилізувати, щітку достатньо промити під проточною водою та висушити перед наступним застосуванням. 

Догляд за glo™ HYPER: особливості процедури 

Усувати забруднення потрібно не тільки всередині камери нагрівання, але й на зовнішній частині корпусу. З часом поверхня брудниться, тому, щоб уникнути неправильної роботи, потрібен періодичний догляд за glo™ HYPER. Протирайте корпус сухою тканиною, не використовуючи спирт, ацетон, розчинники й подібні речовини, оскільки вони можуть пошкодити glo™ HYPER. 

Якщо ви будете користуватися сторонніми пристроями або рідинами для чистки, це може стати причиною анулювання гарантії. Використовуйте для внутрішнього очищення тільки спеціальні щітки та палички, а також дотримуйтесь вказівок в інструкції користувача glo™ HYPER. Вона йде в комплектації з девайсом, який ви купуєте на сайті myglo.com.ua або у фірмових магазинах бренду.  

Догляд за glo™ PRO: особливості процедури 

Варто зазначити, що якщо ви власник пристрою іншої моделі, наприклад, glo™ PRO або новенького glo™ PRO SLIM, то процедура чищення вашого пристрою не буде відрізнятись. Усі деваси glo™, незалежно до якої лінійки вони належать (glo™ PRO або glo™ HYPER), — є сучасними та продуманими моноблоками, якими дуже зручно користуватись. Пристрої створені таким чином, щоб мінімізувати зусилля по їх догляду та зробити досвід використання glo™ максимально комфортним.