Чому стіки можуть «підгорати» або змінювати свій стан

Чому стіки можуть «підгорати» або змінювати свій стан

Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції. 

Якщо ти користуєшся пристроями glo™, то напевно уже давно помітив, що стіки після сесії змінюють колір, набуваючи коричневого відтінку. Та іноді на стіку можуть з’являтись темно-коричневі або чорні плями. І може скластись враження, що такий стік «підгорів».  

Ми одразу хочемо тебе заспокоїти — стіки для glo™ ніколи не горять, адже пристрій лише нагріває їх**. Але для того, щоб розібратись, що ж відбувається зі стіками під час сесії і чому вони можуть змінювати колір, варто трохи детальніше поговорити про те, з чого вони складаються і як влаштовані пристрої glo™. Почнімо.  

Які стіки для glo™ бувають? 

На українському ринку можна придбати пʼять різних пристроїв glo™:  

Як бачиш вони глобально розділяються на дві лінійки: PRO та HYPER.  

Для пристроїв PRO розроблені стіки формату «Нано». Вони мають тонший діаметр. Та оснащені особливим фільтром, що називається Premium Tube. Він зручний у користуванні, адже не деформується під час сесії. 

Для девайсів HYPER підійдуть стіки формату «Демі». Вони міцніші, тож забезпечують більше насичення протягом сесії. До того ж містять на 30% більше тютюну (У порівнянні зі стіками для glo™ PRO у форматі «Нано»). 

Дізнатись усе про різноманіття смаків стіків та оформити їх доставку до найближчого від тебе відділення «Нової пошти» ти можеш на офіційному сайті бренда. 

З чого складаються стіки для glo™?  

У складі стіків neo™ ти знайдеш ті самі складові, що й у традиційних сигаретах: подрібнений тютюн, тонкий папір та фільтр.  

Що ж відрізняє стіки для glo™ від звичайних сигарет? По-перше, якість тютюну. Всередині стіків neo™ ти знайдеш тютюн сортів Вірджинія, Берлі та Орієнтал, висушений та оброблений комбінацією традиційних та новітніх способів. По-друге, тютюн у стіках оброблений особливим чином. Адже він буде використовуватись у пристрої для нагрівання тютюну, тобто стік має вивільняти нікотин уже за температури 240-280°C, а не під час горіння, як це відбувається у традиційних сигаретах. 

Також тютюн для стіків neo™ просочений гліцерином, що під час нагрівання перетворюється на пару, яку помилково можна сплутати із димом. Та це не дим, саме тому під час використання пристроїв glo™ буде менше запаху***, і до того ж він не затримується на меблях або одязі. У деяких стіках neo™ у складі також є ароматизатори та капсули з різними фруктовими або ягідними ароматами.

Як працює система нагрівання тютюну glo™? 

Нагрівальна система glo™ — це сучасний пристрій для споживання нікотина. Важливим елементом кожного пристрою glo™ є нагрівальна камера циліндричної форми. Саме туди під час користування вставляється тютюновий стік. Камера розігрівається до температури 240-280°C (залежно від того, яким пристроєм ти користуєшся та який режим обрав: Standard чи Boost). 

У процесі нагрівання не відбувається горіння, тому після сесії glo™ немає попелу та диму****. 

Якщо ти досі не знаєш як користуватися glo™ — ми радимо тобі зазирнути на офіційний сайт glo™, там ти знайдеш усі необхідні інструкції, зможеш прочитати докладніше про різні моделі девайсів та одразу їх замовити. 

Чому стіки змінюють колір?  

Отже, тепер коли ми розібрались з чого складається стік та як працює система для нагрівання тютюну glo™, розберемось чому стіки після користування змінюють колір.  

— Чому стік neo™ стає коричневим після використання? 

Кожен стік neo™ обгорнутий шаром тоненького паперу, у складі якого є крохмаль. Під час нагрівання до температури 240-280С, частинки крохмалю у папері фактично «запікаються» і тому змінюють колір.  

Ще одна причина зміни кольору — тютюн у складі стіка. Щоб вивільнити нікотин за меншої температури, тютюн для стіків neo™ просочений водою та гліцерином. Волога, що виділяється з тютюну під час нагрівання, забарвлює папір у коричневий колір (колір тютюну). 

— Чому іноді після використання на стіку neo™ залишаються темно-коричневі або чорні плями? 

Іноді, можна побачити, що конденсована пара, яка була на стінках нагрівальної камери, залишила відбиток на стіку neo™. Якщо це відбулось після використання, то хвилюватись немає чого, просто утилізуйте стік та дайте пристрою охолонути.  

Час від часу тютюнова пара може накопичуватися у пристрої, через це після використання стік може бути темнішим, ніж зазвичай. Щоб це виправити найчастіше достатньо лише почистити пристрій. Для цього тобі знадобиться щіточка, яка входить у набір пристрою, або спеціальні палички для чищення glo™, які можна придбати на офіційному сайті бренда. 

Як почистити glo™? 

  1. Впевнитись, що після останнього використання пройшло не менше п’яти хвилин і пристрій повністю охолонув. 
  2. Відкрити верхній затвор девайса та затвор для чищення, що знаходиться внизу glo™. 
  3. За допомогою щіточки для чищення або спеціальних паличок ретельно очистити нагрівальну камеру від залишків тютюну, нагару або інших забрудників. Зауваж, що для цього не варто використовувати жодні сторонні засоби або рідини. Це може пошкодити твій пристрій. 
  4. Коли камера для нагрівання буде чистою, спробуй інший стік neo™. Якщо проблема не зникає, радимо звернутись до служби підтримки користувачів. Зробити це дуже просто, достатньо зателефонувати за безкоштовним номером — за телефоном 8008. 

Також отримати допомогу, якщо у тебе виникли будь-які питання, щодо стіків або їх експлуатації, можна у фірмових просторах бренду — glo™ studio або glo™ pop-up. Їх адреси та графік роботи шукай на сайті glo™, або у новому PWA-додатку «My glo™». 

* Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання. 

** Цей продукт не виключає всі ризики та містить нікотин, що викликає залежність. 

*** Менше запаху після використання в порівнянні зі звичайною сигаретою під час куріння. Цей продукт не виключає всі ризики та містить нікотин, що викликає залежність. 

**** У порівнянні зі звичайною сигаретою під час куріння. Цей продукт не виключає всі ризики та містить нікотин, що викликає залежність.