Підсумки проведення ELLE ONLINE PARTY за підтримки glo™

Підсумки проведення ELLE ONLINE PARTY за підтримки glo™

Журнал ELLE вирішив привнести до буднів трохи барв і яскравих емоцій. Головна редакторка ELLE Соня Забуга у розпал карантину вирішила влаштувати вечірку ― зустріч друзів у онлайн-форматі. 
Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

Від ідеї до втілення ― один крок. Залишалося лише вибрати день, дрес-код і цікавий фільм для перегляду.

У редакції ELLE свій вибір зупинили на фільмі славетного режисера Джаліля Леспера «Ів Сен-Лоран». Фільм розповідає про життя всесвітньо відомого законодавця моди.

Чудовий настрій та затишна атмосфера з glo™

Але передусім потрібно було подбати про настрій. glo™ став партнером цього незвичайного заходу і подарував усім нові враження завдяки новинці glo™ HYPER. Багато учасників вечірки (повнолітні споживачі тютюну) вперше мали можливість випробували пристрій glo™ HYPER. Вони оцінили зручність технології ― можливість прискореного нагрівання тютюну в режимі BOOST, який дозволяє насолодитися ще інтенсивнішим тютюновим смаком. Учасникам також сподобалась ергономічність дизайна девайсу із використанням інноваційного покриття soft touch*. 

Гостями онлайн-зустрічі стали популярні блогери: Леонід Мартинчик, Валентина Сафро, Тіна Сізонова, письменник і журналіст Антон Фрідлянд, головна редакторка Cosmopolitan Олександра Буринська, дизайнерки Олена Буреніна й Олена Бурба, а також Яна Алтухова, Olimpia Whitemustache, Олена Єва, Ірина Вицуп, Ірина Єфименко, Міла Єремєєва, Антон Єременко та Володимир Сивоконь. Усі вони зібралися в призначений час біля екранів і були вдягнені згідно з дрес-кодом.

Після перегляду кінострічки гості довго ділилися враженнями, насолоджувалися новими смаками стіків для glo™ HYPER і обговорювали гру акторів. Байдужим фільм не залишив нікого. Вечір минув у теплій та веселій атмосфері, яку допоміг створити glo™. Головна редакторка журналу Соня Забуга виголосила вітальне слово.

«Вечірки від журналу ELLE славляться своєю неповторною атмосферою і тим, що збирають разом яскравих і цікавих людей. Під час карантину ми перейшли на новий формат і радіємо, що команда glo™ підтримала нас у цьому починанні», ― коментує Соня Забуга, головний редактор ELLE Ukraine.


*Окрім glo™ HYPER у білому кольорі.