glo™ HYPER X2 — пристрій, оновлений для тебе

glo™ HYPER X2 — пристрій, оновлений для тебе

Цієї осені в Україні стане доступним нове покоління девайсів glo™ HYPER — glo™ HYPER X2 — альтернатива для дорослих курців без горіння та попелу*. Що відомо про новинку?
Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

Новий glo™ HYPER X2 — продовження лінійки glo™ HYPER, куди входять девайси HYPER, HYPER+ та HYPER+ UNIQ. Наразі це найсучасніший пристрій для нагрівання тютюну бренду glo™. Він оновлений для тебе так, щоб користуватися ним було ще приємніше. Саме тому пристрій вражає цілковито новим стильним дизайном і покращеними характеристиками.

glo™ — це пристрої для нагрівання тютюну, які дозволяють споживати нікотин без горіння* та запаху диму**. Уперше glo™ HYPER X2 був презентований у липні цього року в Японії. 

Бренд glo™ продовжує трансформувати бізнес і пропонує споживачам більш широкий вибір альтернатив курінню.

Що змінилось у glo™ HYPER X2? 

Новинка має такі покращені функції: 

— LED-індикатори, які тепер ще краще показують прогрес сесії, стан зарядки девайса та активацію режиму Boost; 

— IRIS-затвор***, який захищає пристрій від пилу та сміття; 

— окрема кнопка для активації режиму Boost. Режим Boost дозволяє скоротити час нагрівання девайсу, отже пристрій буде швидше готовий до використання (порівняно з роботою у стандартному режимі).  

Як і інші девайси із лінійки glo™ HYPER, новинка сумісна зі стіками формату «Демі».  

Як виглядатиме glo™ HYPER X2?

Передовий девайс від бренду glo™ має сучасний та стильний дизайн. В Україні він буде представлений у семи трендових кольорах: 

  • Чорний металік (Black Gunmetal) 
  • Чорно-червоний (Black Red) 
  • Біло-золотий (White Gold) 
  • М’ятний аквамарин (Mint Bluegreen) 
  • Синій металік (Blue Bluemetal) 
  • Хакі (Khaki Olive)
  • Помаранчевий (Orange)

Крім цього новий glo™ HYPER X2 на 13 % менший за розміром та на 7 % легший за попередню модель glo™ HYPER+. 

Дізнатися більше про новинку та її функції або придбати девайс можна на офіційному сайті бренду та фірмових просторах glo™ — glo studio та glo pop-up. 

Сьогодні в Україні працює 27 таких просторів. Інформацію про адреси та графік роботи фірмових магазинів ти можеш дізнатися за телефоном 0-800-50-90-80 або 8008****. Також адреси можна знайти за допомогою нового PWA-додатку «Мій glo™» у твоєму телефоні або у чат-боті в телеграмі @myglo_ua_bot.

Якщо ти плануєш замінити свій теперішній девайс на новий glo™ HYPER X2, радимо зробити це відповідально. Приєднайся до глобальної ініціативи бренду glo™ #МеншеВідходівБільшеПрироди — принось девайс, що не працює або більше тобі не потрібен, до спеціального боксу у найближчому фірмовому магазині glo studio або glo pop-up, а ми подбаємо про його екошлях та подальшу безпечну переробку.

Чому це важливо? Пристрої glo™ — це складні електронні гаджети, які, до того ж, містять батареї. Багатьом деталям потрібно багато часу, аби повністю розкластися, тож утилізувати пристрої із побутовим сміттям не можна. Саме тому ми вирішили створити зручні умови та започаткували програму повернення девайсів із метою їх подальшої переробки. Більш докладну інформацію про ініціативу та перелік студій, де можна залишити девайс, шукай на офіційному сайті glo™

 

* Нагріває тютюн, без горіння. Цей продукт не виключає всіх ризиків та містить нікотин, що викликає залежність.

** У порівнянні зі звичайною сигаретою під час куріння. Цей продукт не виключає всіх ризиків та містить нікотин, що викликає залежність.

*** Затвор із перекриваючих пластин циліндричної форми.  

**** Дзвінки безкоштовні. Тільки для повнолітніх.