glo™ оголошує про партнерство з McLaren

glo™ оголошує про партнерство з McLaren

glo радий оголосити про початок глобального партнерства бренду з відомою командою Формули-1 «Макларен Рейсінг» (McLaren Racing). Натхненні даною співпрацею, ми створили лімітовану колекцію пристроїв для нагрівання тютюну gloтм nano McLaren Exclusive edition.

Цей унікальний пристрій виконаний в кольорах команди (McLaren Racing) - чорному та помаранчевому, та поєднує прогресивний дизайн з плавними гоночними лініями та справжнью потужністю.

gloтм nano McLaren Exclusive edition зручно тримати в руці, оскільки він вирізняється легкістю та тонкістю. Прагнення до зменшення ваги і прискорення роботи об’єднує пристрій gloтм із найбільш інноваційними гоночними автомобілями.

А ще в нас є чудова новина для всіх, хто цікавиться автомобільними перегонами

Станьте ближче до подій Формули-1 за допомогою демонстраційного автомобіля команди McLaren Racing), який буде чекати на вас у ТЦ Рівер Молл (River Mall), у місті Київ з 20 по 30 грудня 2019 року. Це чудова нагода роздивитися та зробити знімки з точною копією автомобіля у реальному розмірі. Ви також зможете взяти участь у цікавих заходах, організованих брендом gloтм. Дорослі споживачі тютюнових або нікотиновмісних виробів одразу матимуть можливість протестувати пристрій gloтм з лімітованої колекції.

Вже зараз ви можете замовити пристрій на сторінці:
https://myglo.com.ua/products/glo-nano-mclaren