glo hyper NATIV EDTN* – жага до подорожей

glo hyper NATIV EDTN* – жага до подорожей

Поки більша частина світу закрила свої кордони, glo пропонує відправитися в подорож за допомогою нової лімітованої колекції пристроїв для нагрівання тютюну glo hyper NATIV EDTN. П'ять девайсів із яскравим дизайном допоможуть подумки перенестися в найбільші мегаполіси – Токіо, Нью-Йорк, Барселону, Ріо і Лондон.
Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

Атмосфера мегаполісів з glo hyper NATIV EDTN

  • glo hyper – найновіша модель у лінійці пристроїв glo. У лімітованої колекції даної моделі збереглися всі основні характеристики девайса, змінився тільки зовнішній вигляд.
  • glo hyper NATIV EDTN Tokio (червоний) уособлює Токіо – фантастичне поєднання традицій, древніх храмів і футуристичних технологій.
  • glo hyper NATIV EDTN London (синій) натхненний мультикультурним Лондоном. Гучний хіп-хоп або класичні мюзикли? Традиційний чай о 5 годині вечора або фіш-н-чіпс з пінтою пива? Смак класичного тютюну або фруктові нотки в стіках neo**? Різноманітність – те, що об'єднує hyper і столицю Великої Британії.
  • glo hyper NATIV EDTN New York (чорний) – Нью-Йорк, галасливий мегаполіс із величезними хмарочосами на тлі барвистих кварталів, знаменита П’ята авеню, кава на виніс і Статуя Свободи.
  • glo hyper NATIV EDTN Rio (зелений) увібрав у собі дух Ріо, шум карнавалів і запальної самби. Саме тут розташувався знаменитий пляж Копакабана, тут гримлять вечірки до світанку і подають освіжаючі коктейлі. Можливо, стіки зі смаком тропічних фруктів допоможуть відчути себе частинкою вічного свята в Ріо.
  • glo hyper NATIV EDTN Barcelona (жовтий) переносить нас у Барселону. До міста, що сповнене надзвичайною енергією, архітектурою Гауді, гучним сміхом і ритмічною музикою. Враження від яскравих будинків і незвичайних форм підкреслить тютюновий аромат стіків, доповнений смаком лісової ягоди та фільтром із солодким присмаком.

Обирайте свій дизайн glo hyper NATIV EDTN, міксуйте стіки і мрійте про найближчу подорож до одного з найбільших міст світу.


* glo hyper Нейтів Едішн
** Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання.