Подаруй їй на 8 березня glo™ nano

Подаруй їй на 8 березня glo™ nano

Ми знаємо як важко підібрати ідеальний подарунок для неї на 8 березня. Подарунок, що продемонструє турботу та підкреслить її вишуканий смак – це новенький glo™nano. 
Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

Стильна та найлегша в лінійці новинка для чарівних жінок

Ми знаємо як важко підібрати ідеальний подарунок для неї на 8 березня. Подарунок, що продемонструє турботу та підкреслить її вишуканий смак – це новенький glo™nano. Стильний та компактний, зручний та яскравий... glo™nano як найкращий комплімент для неї.

З 2 по 8 Березня обирай стильний та сучасний glo nano™ за весняною ціною – 499 грн. Спеціальна ціна діє при купівлі пристрою в офіційних магазинах gloStudio та при замовленні в онлайн-каталозі

Nano glo

Асортиментний ряд представлений девайсами у 8 яскравих кольорах: блакитному, червоному, синьому, білому, помаранчевому, бузковому, зеленому та кольорі фуксії.

glo™ nano - найбільш легкий пристрій у лінійці glo, який зручно брати завжди з собою. glo™ nano максимально простий у використанні: один девайс - одна кнопка. Час нагрівання одного тютюнового стіка займає до 40 секунд. Повного заряду вистачає до 8 послідовних сеансів* без підзарядки.

glo ™ nano призначений для використання з тютюновими стіками neo™**.

 

*При повністю зарядженій батареї і може відрізнятися в залежності від поведінки користувача.
**Тютюновмісні вироби для нагрівання не є повністю безпечними і викликають звикання.