glo™ 2.0 — особливості та переваги пристрою

glo™ 2.0 — особливості та переваги пристрою

У вересні 2018 року на українському ринку вперше з’явилась прогресивна технологія нагрівання тютюну glo™ від British American Tobacco (ВАТ). Українцям виробник запропонував одразу оновлену версію девайсу ― glo™ 2.0.

Це стильний та елегантний пристрій з компактними габаритами та вдосконаленими технічними можливостями. Користуватися ним зручно та легко в будь-якому місці.

Комплектація glo™ 2.0

Упаковка glo™ — це якісна картонна коробка, як із-під смартфона, з текстурованим покриттям та зображенням продукту на лицьовому боці. З іншого боку нанесена інформація про комплектацію, вказані виробник та контактні дані. Всередині розташований сам пристрій glo™, USB-шнур, щіточка для чищення, покрокова інструкція використання, адаптер для підзарядки. Заряджати glo™ 2.0 можна від комп’ютера, через автомобільний порт, а також від звичайної розетки.

Габарити та дизайн glo™ 2.0

black glo 2.0

Модель glo™ 2.0 виглядає цікаво, ергономічна з інтуїтивно зрозумілим використанням. Корпус металевий обтічної форми складається з двох частин: глянцевої зверху та матової у нижній частині. Покриття приємне на дотик, виглядає преміально і не вислизує з рук. Матеріал стійкий до пошкоджень та подряпин.

Кольори стримані, благородні, без яскравого металізованого відблиску. Доступно 4 варіанта: золотий, рожевий, сірий та чорний. На нижній частині корпусу нанесено логотип.

За габаритами пристрій для нагрівання тютюну нагадує компактний моноблок:

  • розмір — 85×26 мм;
  • вага — 102 г.

Технічні можливості glo™ 2.0

Принцип користування glo™ 2.0 зведений до мінімуму дій. На лицьовому боці залишається незмінною єдина кнопка управління зі світловою індикацією. Кожний із 4 світодіодів відповідає 25 % рівня заряду та сигналізує про готовність роботи. Вмикання пристрою, початок процесу нагрівання та завершення роботи супроводжується вібрацією. Це зручно, якщо користуватися девайсом у шумному місці.

4 options for electronic cigarettes glo 2.0

Тривалість зарядки: Максимум 2 години 

Кількість сеансів без підзарядки: 30 сеансів

Порт для зарядки: Мікро-USB

Зарядка: USB-шнур із підтриманням току 2А та вище

Час нагрівання тютюну: Близько 40 секунд

Тривалість одного сеансу: - 3,5 хвилини

Ємкість акумулятора: 3000 mHA

glo™ 2.0 ― це сучасний та елегантний пристрій, який підкреслює вишуканий смак власника. Завдяки покращеними технічним можливостям користуватися ним стало ще зручніше. А для справжніх поціновувачів індивідуального стилю тепер доступна нова лімітована серія glo™ LUXURY EDITION I. Це преміальний версія у вугільно-чорних тонах з яскравими бронзовими акцентами. Слідкуйте за новинами glo™ та обирайте найкраще.