Принцип роботи glo pro і glo hyper+

Принцип роботи glo pro і glo hyper+

В основі роботи девайсів glo pro і glo hyper+ лежить інноваційна технологія нагрівання тютюну. Пристрої є стильними моноблоками, всередині яких розташована спеціальна камера нагрівання циліндричної форми.

Після розміщення в ній тютюнового стіка* і включення девайса, елементи камери починають нагріватися до температури 245-280°C. 

Для порівняння: температура, за якої тютюн починає горіти, становить приблизно 900°C. Але в glo тютюн не горить зовсім. Завдяки цьому під час використання glo pro і glo hyper+ немає диму й попелу**. Натомість утворюється насичений нікотином аерозоль, що має смак справжнього тютюну. При цьому на волоссі й одязі не залишається неприємного запаху***. 

Який тютюн можна використовувати з пристроями для нагрівання 

Обидві моделі glo pro і glo hyper+ — це девайси, що використовують для роботи унікальну технологію. Через це з ними можна застосовувати тільки певні тютюнові стіки, створені спеціально для цих пристроїв: 

  • для glo pro — стіки neo стандартного формату; 
  • для glo hyper+ — стіки neo нового формату, які на 15 % більші за розміром, тютюну в них також більше — на 30 %. 

Тютюнові стіки не є взаємозамінними. Для правильної роботи девайсів вони потребують відповідних стіків, що обумовлено деякими чинниками. Головний із них — розмір, оскільки ви або не зможете вставити великий стік у камеру нагрівання, або він не буде достатньо щільно прилягати до нагрівальних елементів. 

Через це девайси можуть працювати неправильно, зокрема підвищується ймовірність їх передчасної несправності. Важливо зазначити, що користуватися пристроями можна тільки відповідно до інструкції користувача, яка входить до базової комплектації й надається разом із glo pro і glo hyper+. В іншому випадку, якщо ви користуєтеся ними неправильно, це може стати причиною анулювання гарантії: з виробника знімаються відповідні гарантійні зобов’язання й відповідальність за роботу пристроїв. 

Що потрібно знати про девайси glo pro і glo hyper+ 

У пристроях є режим Буст, який збільшує температуру нагрівання для отримання більш насиченого та тютюнового смаку. Водночас вам потрібно періодично чистити камеру нагрівання від забруднень, адже вони можуть стати причиною виходу девайсів із ладу. 

З огляду на принцип роботи glo pro і glo hyper+, виконувати чистку рекомендується через кожні 20 сесій. Користуватися можна тільки щіткою або паличками, які просочені спеціальною рідиною. Замовити їх можна через веб-сайт або купити у фірмових магазинах glo™ studio. 

* Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання. 
** Не сигаретний дим, а аерозоль від нагрітого тютюну. Це не обов'язково означає, що даний продукт є менш шкідливим, ніж інші тютюнові продукти. 
***У порівнянні зі звичайною сигаретою під час куріння. Це не обов'язково означає, що даний продукт є менш шкідливим, ніж інші тютюнові продукти.