Життя після: все про безпечну утилізацію та переробку девайсів glo™

Життя після: все про безпечну утилізацію та переробку девайсів glo™

Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції.

Пристрої для нагрівання тютюну glo™ — це сучасні електронні гаджети. Процес їхнього створення складний, а тому правильна і відповідальна утилізація девайсів glo™ — дуже важлива.  Саме через це бренд glo™ запустив кампанію #МеншеВідходівБільшеПрироди, яка покликана зменшити вплив бізнесу на довкілля.  

Бувають випадки, коли девайси glo™ ламаються, або ж тобі сподобалася нова модель пристрою і твій старий glo™ більше не потрібен — тепер ти знаєш, що з цим робити. Принось непотрібний девайс glo™ до найближчих фірмових просторів glo™ studio або glo™ pop-up — і компанія подбає про переробку та безпечну утилізацію зламаного пристрою.  

 
Все про девайси glo™ 

Усі девайси glo™ — це сучасні і прості у користуванні пристрої для споживання нікотину. В їх основі — складна технологія нагрівання тютюну до 240-280°C. У процесі нагрівання не відбувається горіння, тому під час сесій glo™ немає диму*. 

Та перш ніж дізнатись більше про переробку пристроїв, давай розберемося, які бувають glo™ 

Існує дві основних лінійки пристроїв glo™. PRO серія, до якої окрім класичного пристрою glo™ PRO, належить також сучасна модель glo™ PRO SLIM, яка тільки восени минулого року з’явилася на українському ринку. Серія HYPER, яка складається з трьох сучасних моноблоків — glo™ HYPER+, glo™ HYPER+ UNIQ і glo™ HYPER Х2. Останній, до речі, є найдосконалішим пристроєм для нагрівання тютюну бренду glo™. 

Усі девайси glo™ — це стильні та зручні моноблоки, всередині яких є камера нагрівання, куди під час використання вставляються стіки neo™, та новітній акумулятор. 

 
Переробка девайсів glo™   

Бренд glo™ прагне бути відповідальним, тому вже виключив із наборів блоки живлення, а також намагається мінімізувати використання пластику в пакуванні.  

Втім, пристрій нагрівання тютюну — це складна технологія, усім частинам якої потрібна правильна утилізація і переробка. Багатьом деталям гаджету потрібно чимало часу, щоб повністю розкластися, тому не варто викидати девайси, як звичайні побутові відходи.  

Картон, пластик, залізо, алюміній, нержавіючу сталь та гуму, які є в девайсах glo™, компанія прагне відправити на вторинну переробку. Крім того, часткової переробки та безпечної утилізації потребують кабель, друкована плата та акумулятор, які є всередині пристрою. Таким чином 98% девайсу glo™ підлягає переробці і не принесе шкоди навколишньому середовищу.  

Усі компоненти пристроїв потребують різного підходу в переробці та утилізації, саме тому бренд glo™ закликає користувачів здавати зламані, або застарілі девайси до найближчих фірмових просторів glo™ studio або glo™ pop-up.  

 
Як відбувається переробка девайсів glo™?  

Відвідавши glo™ офіційний сайт, можна дізнатися увесь екошлях девайсів glo™. Якщо говорити коротко, то після того, як ти залишиш свій старий glo™ у спеціальному контейнері в просторі  glo™ studio або glo™ pop-up, бренд glo™ перемістить вживані девайси з усіх точок країни на один склад, звідки передасть пристрої партнерам для подальшої переробки та утилізації.  

До прикладу, накопичений картон і пластик перероблять на нові вироби з цих матеріалів. А ось з батареєю, чи друкованою платою ситуація складніша — з цих деталей потрібно видобути метали, які підлягають переробці, а інші частини відповідально утилізувати.  

Саме тому BAT glo™ і запустив ініціативу #МеншеВідходівБільшеПрироди і закликає усіх клієнтів бренду так само бути відповідальними і разом піклуватися про довкілля.  

Якщо у тебе виникнуть будь-які запитання щодо переробки та безпечної утилізації девайсів, ти завжди можеш зателефонувати за номерами 0 800 509 080 та 8008, чи скористатися зручним PWA-додатком «My glo™» або чат-ботом у телеграмі @myglo_ua_bot. Там ти знайдеш адреси найближчих фірмових просторів glo™ studio або glo™ pop-up, де зможеш безпечно здати девайси і допомогти бренду glo™ зробити #МеншеВідходівБільшеПрироди. 

* Нагріває тютюн, без горіння. Цей продукт не виключає всіх ризиків та містить нікотин, що викликає залежність.