Як отримати тест драйв glo™: алгоритм та нові правила

Як отримати тест драйв glo™: алгоритм та нові правила

Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

18+ Наша продукція призначена для повнолітніх споживачів нікотину, може зашкодити вашому здоров'ю та викликати залежність.

З кожним роком дедалі більшої популярності набирають пристрої для нагрівання тютюну. Вони дають змогу споживати тютюнові вироби без виділення диму та попелу*. Це особливо актуально у 2024 через введення заборони на сигаретну продукцію з додатковими смаками. Для стіків** таких обмежень немає, але цей спосіб використання електронного девайсу може здаватися незрозумілим для курця звичайних сигарет. 

Саме для таких людей ми пропонуємо тест-драйв glo™ 2024. Ця послуга допоможе: 

  • ознайомитись із новим способом вживання тютюну,  
  • оцінити його переваги,  
  • дізнатися чи зручно носити та заряджати пристрій, 
  • визначитися із улюбленим девайсом.  

В асортименті фірмових просторів та на офіційному сайті glo™ ти знайдеш три пристрої: glo™ Pro Slim, glo™ Hyper Pro та Hyper Air. Вони мають різні характеристики і використовуються з різними стіками. 

тест драйв хайпер про

(Hyper Pro - найсучасніший пристрій від glo)

Раніше тест-драйв був безкоштовний (за 1 грн),  тепер ця опція коштує 72 грн. Проте тепер ти можеш тестувати glo™ аж 21 день! Крім того, це все ще доступна можливість ознайомитися з пристроєм перед його покупкою. 

Як отримати glo™ для тест-драйву?

Оформити тестування гло можуть тільки повнолітні. Замовити девайс, який тебе цікавить, легко онлайн на нашому мультибрендовому офіційному сайті o'go за посиланням. Оформити тест пристрою Hyper Air можна за цим посиланням, Pro Slim — тут, а найновіший Hyper Pro —  тут.

тест-драйв гло

 

Будь уважним, для девайсів із різних серій підходять різні стіки. Так, з Pro Slim використовуються тютюнові вироби формату Nano, які зроблені в тонкому форматі. Водночас для Hyper створені стіки формату Demi, які є товстішими, містять більше тютюну та мають більше смаків.

Тест-драйв допоможе ознайомитися з обома серіями та дізнатися, яка більше до вподоби. Крім того, девайси мають різний дизайн та функціональність, тому це ще питання естетичного характеру.

Також оформити тест-драйв glo™ в Україні можна у фірмових магазинах, які є Києві, Одесі, Дніпрі, Львові та інших містах***. Знайти найближчий простір glo™ легко на цій карті. Обери пункт «фірмові магазини» та знайди на карті найближчий. Там консультанти проінформують про все, що тебе цікавить стосовно glo™, та допоможуть обрати девайс.

Послуга тест-драйву коштує 72 гривні. Для її оформлення візьми із собою документи. Консультант оформить тест-драйв на 21 день, після чого його треба буде повернути в магазин. Зазначимо, що для тест-драйву надається тільки пристрій, стіки доведеться купувати окремо.

Що робити після тест-драйву?

Після повернення девайсу glo™, ти зможеш його придбати або взяти на тест-драйв іншу модель. Таким чином уже будеш точно знати, який з них тобі підходить і чи подобається такий формат споживання тютюну.

Купити девайс та стіки до нього можна у фірмових просторах glo™ або точках партнерів. Також продукцію glo™ шукай в інтернет-магазині My glo. В каталозі зможеш знайти всі товари, оформити замовлення та доставку в найближче відділення «Нової пошти».

Купівля на офіційному сайті дозволяє замовити продукцію в будь-який момент та з будь-якого місця. Також тут доступний повний асортимент товарів і можна ознайомитися зі всією детальною інформацію про продукцію. Сайт — це гарантія купівлі оригінального і якісного товару за актуальними цінами.

* Нагріває тютюн, без горіння. Цей продукт не виключає всіх ризиків та містить нікотин, що викликає залежність. 

** 18+ Тютюнові вироби можуть зашкодити вашому здоров'ю та викликати залежність. Тільки для повнолітніх споживачів нікотину. 

*** Окрім тимчасово окупованих територій.