Точки продажу glo™ у Вінниці

Точки продажу glo™ у Вінниці

Для зручності користувачів бренду, отримати кваліфікований сервіс та купити glo™ у Вінниці можна у центрі міста — на першому поверсі ТРЦ Sky Park.
Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

Там розташований фірмовий простір glo™ pop-up, де кожен повнолітній споживач нікотину зможе ознайомитися з продукцією бренду. Тут можна придбати стіки neo™ у форматі «Нано» для пристроїв glo™ PRO та glo™ PRO SLIM, а також стіки формату «Демі» для пристроїв glo™ HYPER+, glo™ HYPER+ UNIQ та glo™ HYPER Х2.   

Кваліфіковані консультанти glo™ запропонують кожному з відвідувачів поп-ап простору безкоштовну консультацію, а також допоможуть почистити пристрій, провести діагностику чи відправити гаджет на безкоштовну  утилізацію.  

Усі відвідувачі простору glo™ pop-up у ТРЦ Sky Park зможуть не тільки купити glo™ у Вінниці, а й першими ознайомитися з усіма новинками бренду glo™ і придбати ексклюзивні аксесуари* і контейнери для стіків.  

Крім того, купити glo™ у Вінниці можна у багатьох торгових точках: великих супермаркетах у різних куточках міста, а також на АЗС ОККО, WOG і, звісно ж, у спеціалізованих точках продажу та кіосках.

Як зараз працює glo™ pop-up у Вінниці?    

Сьогодні по всій території України застосовуються аварійні та стабілізаційні відключення світла. Через це робота цілих ТРЦ та окремих магазинів може бути непередбачуваною. Наразі ТРЦ Sky Park у Вінниці зазначає, що більшість магазинів доступна для відвідування з 10 до 21 години.   

Та якщо ви збираєтесь завітати у glo™ pop-up у ТРЦ Sky Park ми радимо попередньо звʼязатись з магазином, уточнити його режим роботи та чи працює генератор. Так ти зможеш гарантовано спланувати свій час і убезпечити себе від розчарування.   

Також за додатковою інформацією ти можеш звернутися за допомогою до оновленого чат-бота @myglo_ua_bot у телеграмі або ж подзвонити до безкоштовної служби підтримки клієнтів бренду glo™ за номером 8008*. Зауваж, що служба підтримки бренду glo™ працює з понеділка до п’ятниці з 8:00 до 21:00 (за умови, якщо немає відключень електроенергії).

Де купити glo™ у Вінниці?   

glo™ pop-up у ТРЦ Sky Park   

вулиця Миколи Оводова, 51,   

1-й поверх, біля супермаркету «Сільпо»   

10:00–21:00   

050 446 2385   

* Ця продукція призначена для використання виключно з glo™.