Де купити glo™ в Полтаві?

Де купити glo™ в Полтаві?

Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції. 

Купити glo™ в Полтаві досить просто. По-перше, ти завжди можеш замовити девайси, аксесуари та все необхідне на офіційному сайті з доставкою додому або на зручне відділення «Нової пошти». По-друге, товари бренду представлені у великих мережах супермаркетів, як «Сільпо» та «АТБ», у Т-кіосках та на АЗС «ОККО» та «Кло».  

Однак якщо ти хочеш придивитися до девайсів ближче або дізнатися про технологію нагрівання тютюну — найкраще буде завітати у фірмовий простір glo™, який працює у ТРЦ «Екватор». 

«Екватор» — це великий торговий центр, розташований у Київському районі — одному з найбільш заселених у місті. Завітавши в цей ТРЦ, ти можеш поєднати догляд за своїм девайсом glo™ з шопінгом або розвагами. Так, у ТРЦ «Екватор» ти можеш не лише купити glo™ в Полтаві, але й подивитися нові фільми в кінотеатрі, провести час із друзями на великій льодовій арені або обрати щось у понад 20 магазинах відомих fashion брендів. 

Магазин glo™ в Полтаві представлений у форматі pop-up, тобто це острівець на першому поверсі ТРЦ «Екватор». Попри компактний розмір, покупцям тут доступні майже всі послуги, які можна знайти в Україні.  

Зокрема, в магазині glo™ в Полтаві ти можеш: 

  • придбати нові пристрої glo™ та аксесуари* до них, 
  • безкоштовно та професійно почистити пристрій,  
  • записатися на тест-драйв будь-якого з нових девайсів, 
  • провести діагностику пристрою та обміняти його по гарантії, якщо виявиться, що несправність є гарантійним випадком, 
  • віддати старий девайс на безпечну утилізацію та багато іншого.  

Як зараз працює glo™ pop-up в ТРЦ «Екватор»? 

Зазвичай glo™ pop-up в Полтаві працює щодня без вихідних з 11:00 до 19:00. Та через стабілізаційні відключення світла, які діють зараз в Україні, цей графік може бути змінено. Тому, якщо ти плануєш завітати у фірмовий простір glo™ в Полтаві, радимо попередньо зателефонувати за номером +38 (050) 446 2371 та дізнатися, чи є якісь зміни в роботі магазину. Наші консультанти будуть раді тобі допомогти!

Де купити glo™ в Полтаві? 

ТРЦ «Екватор»

вул. Ковпака, 26

телефон — +38 (050) 446 23 71

Години роботи — 11:00 - 19:00

* Ця продукція призначена для використання виключно з glo™.