Як увімкнути режим Boost у пристроях glo™?

Як увімкнути режим Boost у пристроях glo™?

Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

Пристрої glo™ — це сучасні девайси для нагрівання тютюну, які дозволяють споживати нікотин без сигаретного диму* та горіння**. В основі роботи — інноваційна технологія, розроблена, аби досвід користування пристроєм був максимально зручним і комфортним. Так, наприклад, щоб задовольнити різні запити користувачів, усі пристрої glo™ мають два режими роботи: Standard і Boost, які дозволяють керувати насиченням та змінюють швидкість нагрівання девайсу. Розказуємо про режим Boost glo™ докладніше. 

Що таке режим Boost у glo™ 

Режим Boost у пристроях glo™ — це режим прискореного нагрівання пристрою. Під час його активації нагрівальний елемент усередині glo™ працює з більшою інтенсивністю. Тобто якщо у стандартному режимі температура камери нагрівання всіх пристроїв glo™ піднімається до 250 °C, то у режимі Boost температура становитиме 280 °C для glo™ PRO та glo™ PRO SLIM і 270 °C для glo™ HYPER+, glo™ HYPER+ UNIQ та glo™ HYPER X2. 

Через це розігрівання пристрою до оптимальної температури відбувається швидше. У стандартному режимі всі пристрої glo™ будуть готові до використання через 20 секунд, то у Boost режимі glo™ PRO та glo™ PRO SLIM можна буде використовувати вже через 10 секунд. Щоб запустити Boost режим, glo™ HYPER+ та glo™ HYPER+ UNIQ та glo™ HYPER Х2 знадобиться на 5 секунд довше. Вища температура також впливає на тривалість сесії — з Boost glo™ вона коротша, проте інтенсивніша. 

Як увімкнути режим Boost? 

Режим використання glo™ можна обрати щоразу, коли ти запускаєш пристрій для нагрівання тютюну. 

Режим Standard glo™. В усіх девайсах, окрім glo™ HYPER Х2, керування пристроєм відбувається за допомогою єдиної кнопки на корпусі. Щоб увімкнути режим Standard, потрібно натиснути та утримувати кнопку керування протягом трьох секунд. Це запустить процес нагрівання. 

Про те, що девайс почав розігріватись, він повідомить легкою вібрацією, після цього кнопку керування можна відпускати. Світловий індикатор почне мерехтіти, а через 20 секунд засвітяться усі чотири індикатори навколо кнопки керування і пристрій знову завібрує. Коли це станеться — пристрій glo™ готовий до використання. 

Процес запуску девайса в режимі Standard однаковий для всіх пристроїв glo™: glo™ PRO, glo™ PRO SLIM, glo™ HYPER+, glo™ HYPER+ UNIQ та glo™ HYPER Х2. 

Режим Boost glo™. Щоб увімкнути Boost режим, кнопку керування потрібно утримувати протягом п’яти секунд. Тобто якщо ти хочеш увімкнути режим Boost для glo™ HYPER+, glo™ HYPER+ UNIQ, glo™ PRO або glo™ PRO SLIM ти маєш проігнорувати першу вібрацію і дочекатись, коли девайс завібрує вдруге на п’ятій секунді. Про те, що гаджет почав розігріватись у режимі Boost, повідомлять світлові індикатори навколо кнопки керування. Цього разу вони почнуть світитися по колу. 

Через 15 секунд для glo™ HYPER+, glo™ HYPER+ UNIQ та glo™ HYPER Х2 та через 10 секунд для glo™ PRO SLIM і glo™ PRO режим Boost буде активовано.

Режим Boost в glo™ HYPER X2 

У найновішому девайсі із серії glo™ HYPER Boost режим вмикається інакше. glo™ HYPER Х2 має оновлену логіку включення режимів нагрівання. Це єдиний девайс, який має дві кнопки на корпусі: нижня кнопка більшого розміру запускає стандартний режим, а менша кнопка зверху — окрема кнопка для встановлення саме Boost режиму. Крім цього, пристрій має оновлені світлові індикатори. Індикатор по центру додатко сповістистить про включення режиму Boost. 

У якому режимі краще використовувати пристрій?  

Ми радимо спробувати обидва і визначити, яка інтенсивність насичення підходить саме тобі. До того ж, ти можеш обирати режим щоразу, залежно від свого бажання, та того, скільки часу ти маєш. А якщо у тебе залишились питання, як активувати на твоєму  glo™ PRO SLIM чи glo™ HYPER+ Boost mode радимо звернутись на гарячу лінію служби підтримки клієнтів бренду glo™ за номером 8008***. 

 
* У порівнянні зі звичайною сигаретою під час куріння. Цей продукт не виключає всіх ризиків і містить нікотин, що викликає залежність.  

** Нагріває тютюн, без горіння. Цей продукт не виключає всіх ризиків і містить нікотин, що викликає залежність.  

*** Дзвінки безкоштовні. Тільки для повнолітніх.