Новинка серед стіків для glo™: Kent Demi

Новинка серед стіків для glo™: Kent Demi

Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції.    

Якщо ти досвідчений користувач пристроїв для нагрівання тютюну glo™, то для тебе не буде новиною, що стіки neo™ постійно розвиваються. Так, наприклад, нещодавно бренд випустив три нові смаки, що присвячені естетиці класичного тютюну. Також періодично зʼявляються лімітовані серії, які доступні лише в певний проміжок часу. 

Та цього року лінійка стіків для glo™ розширилася не просто новим смаком. Тепер стіки для glo™ почав випускати добре відомий в Україні тютюновий бренд Kent.  

Kent — це класичний бренд тютюну, який зʼявився у США ще у 50-х роках минулого століття, а зараз належить компанії BAT. Компанія постійно вдосконалює та переосмислює свої продукти відповідно до вимог часу. Технології змінюють способи споживання нікотину, і створення нікотинових стіків, сумісних з пристроями для нагрівання тютюну, — логічний розвиток класичного бренду. 

Це перша лінійка стіків «Демі» без капсули, що мають помірну насиченість.

Які стіки увійшли до лінійки Kent Demi?  

Всередині стіків Kent — добре збалансована суміш Golden Tabacco. Високоякісний тютюн бренду Kent оброблений та висушений особливим чином. Така обробка тютюну дозволяє вивільняти нікотин при нагріванні до 240–270 °C (температура залежить від обраного режиму: Standard або Boost)*. Для порівняння, температура горіння класичної сигарети може сягати 900 °C. 

Стіки для glo™ від бренду Kent мають три смаки. Це класичні поєднання, де виражений тютюновий аромат доповнений ягідними та ментоловими нотами. А саме:  

  • Kent Demi Bright Tobacco — стіки зі збалансованим смаком класичного тютюну з ванільними нотками.  
  • Kent Demi Beryl Green — стіки зі збалансованим смаком тютюну з освіжаючими нотками ментолу.   
  • Kent Demi Royal Purple — стіки з ягідним присмаком та освіжаючими нотками ментолу.

З якими пристроями сумісна лінійка Kent Demi?   

Як ти вже зрозумів з назви новинки, нові стіки від бренду Kent мають формат «Демі», а отже вони розроблені для пристроїв glo™ із серії HYPER. Тобто вони підійдуть тобі, якщо ти власник девайсів:   

«Демі» — відносно новий формат стіків, які містять на 30 % більше тютюну** (порівняно зі стіками формату «Нано», що сумісні з пристроями glo™ PRO та glo™ PRO SLIM). Тобто вони мають більшу насиченість, порівняно зі стіками формату «Нано».  

Зверни увагу, що формат стіків має значення, і нова лінійка від бренду Kent не підійде тобі, якщо ти власник glo™ PRO та glo™ PRO SLIM, або пристроїв для нагрівання тютюну інших брендів. Стіки «Демі» товщі за діаметром, тож просто не підійдуть до нагрівальної камери твого пристрою.

Де купити стіки для glo™ від бренду Kent?  

Отже, ти маєш девайс із серії HYPER та зацікавився новинкою? Розповідаємо, як купити стіки до glo™ Kent Demi. Перш за все, всі стіки для glo™ можна придбати на офіційному сайті бренду з доставкою «Новою поштою» у зручне для тебе відділення або поштомат. У Києві також доступна експрес-доставка за допомогою сервісу iPost.   

Щоб ти міг швидше ознайомитись з усіма новими смаками, радимо придбати мікс-блок стіків: у блоці з девʼяти пачок ти знайдеш по три пачки кожного смаку. Замовити їх ти можеш за посиланням. 

Також ти можеш придбати нові стіки у фірмових просторах бренду: glo™ studio та glo™ pop-up у твоєму місті. Знайти найзручніший магазин допоможе оновлений чат-бот @myglo_ua_bot у телеграмі, оператори служби підтримки клієнтів бренду glo™ за номером 8008***, або новий PWA-додаток «Мій glo™». Зауваж, що служба підтримки бренду glo™ працює з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 21:00 (за умови, якщо немає відключень електроенергії).

* Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання.  

** У порівнянні зі стіками для glo™ PRO у форматі «Нано».  

*** Дзвінки по Україні безкоштовні. Тільки для повнолітніх.