Мультикатегорійний PWA-застосунок «Мій ogo» для мобільного телефона

Мультикатегорійний PWA-застосунок «Мій ogo» для мобільного телефона

Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

18+ Наша продукція призначена для повнолітніх споживачів нікотину, може зашкодити вашому здоров'ю та викликати залежність.

 

Багато користувачів вже оцінили зручність використання PWA-застосунку «Мій glo», який дублював за функціоналом та можливостями сайт myglo.com.ua. Але ж o’go, glo™ та VELO не стоять на місці. Цей невпинний рух мотивує створювати ще більше комфортних рішень для тебе. Отже, зустрічай новий мультикатегорійний PWA-застосунок «Мій ogo», в якому твої улюблені товари об’єдналися, щоб надати ще більш крутий, швидкий та зручний сервіс.

 

Чим здивує тебе PWA-застосунок «Мій ogo»?

В старій версії застосунку «Мій glo» можна було накопичувати та перевіряти кількість XP* на рахунку o’go Club, дізнаватися, де є найближчий фірмовий простір glo™ та точки продажу продукції по всій Україні. Також можна було зв’язатися з Гарячою лінією і переглядати клубні пропозиції. А тепер окрім цього із застосунком «Мій ogo» на тебе чекають нові можливості та зручні функції.

  • Нові категорії в каталозі (Товари за ХР: мерч, гаджети, VELO).
додаток glo

 

В каталозі ти тепер знайдеш такі категорії: «Стіки», «Пристрої», «VELO», «Аксесуари», «Товари за XP». Погодься, коли товари різних брендів знаходяться в одному місці — це ще зручніше, що значно заощаджує твій час. Ти можеш одночасно замовити, наприклад, подушечки VELO, стіки і обміняти накопичені XP** на доступні товари або сертифікати від партнерів. І це все прямо в твоєму телефоні!

  • Історія покупок із трьох інтернет-магазинів glo™, o’go та VELO.

Переглядай історію замовлень, з якою ще зручніше буде робити наступні покупки. В один клік зможеш продублювати улюблені позиції або ж додати якийсь новенький смак продукції з каталогу.

  • Відгуки на товари після покупки + ХР.

Всі твої відгуки з трьох інтернет-магазинів glo™, o’go та VELO відразу в одному місці. Тут же переглядай кількість накопичених XP за сканування пачок продукції. За кожен 1-й і 5-й відгук ти отримаєш по 50 XP на рахунок, а за наступні — по 6.5 XP в межах одного місяця.

  • Послуга «Підписка+» на стіки та VELO.
підписка+ glo

Зручна функція автоматичного замовлення стіків блоками та набору банок VELO щомісяця. Доступні різні тарифні плани на 3, 4 та 6 місяців. Послуга «Підписка+» фіксує початкову ціну на весь період підписки, навіть якщо за цей час змінилася вартість для окремих позицій з набору. А ще на тебе чекає нарахування в 1,5 раза більше XP за сканування пачок та безкоштовна заміна захисної плівки на девайсі.

  • Лічильник сканувань

Блок з відображенням інформації про те, скільки вже сканувань було зроблено в поточному місяці. Також незабаром з’явиться опція «мультисканування», що дозволить завантажувати відразу декілька фотографій пачок з галереї телефону для перевірки і отримання за відгуки XP.

  • Функція вибору розділу на головному екрані.

Хочеш, щоб на головному екрані застосунку відразу були кнопки «Каталог», «Фірмові простори» або ж «Підписка+»? Додавай потрібні опції для швидкого доступу. В блоці «Мої розділи» натискай «Додати» і обирай серед 12 кнопок потрібні розділи.

  • Новини від glo™, o’go та VELO.

Тепер усі статті з блогів про продукцію glo™, VELO, новини брендів, а також контентні матеріали від o’go читай в одному застосунку.

  • Розширений словник термінів.
додаток glo

Словник споживача не дасть тобі заблукати у термінах про продукцію та інформацію про її можливості. Тут ти знайдеш роз’яснення, що таке режим Буст у glo™, інвайт-код продукції, як обміняти XP чи отримати їх за реєстрацію друга*** в o’go та багато іншої інформації. Словник буде постійно поповнюватися новими термінами.

  • Відповіді на запитання про ogo Club та VELO.

На тебе чекає ціла бібліотека відповідей на популярні запитання про продукцію і o’go. Тут ти дізнаєшся про основний механізм роботи пристроїв для нагрівання, подушечки VELO, багато технічних питань, а також усі деталі про o’go Club.

 

Як встановити застосунок Мій ogo?

Переходь за цим посиланням та скануй QR-код. На сторінці знайдеш детальну інструкцію або ж відеороз’яснення, як встановити застосунок на телефон з операційною системою IOS або Android. Встановлення «Мій ogo» відбувається після обов’язкової верифікації віку.

Тобі навіть не доведеться завантажувати застосунок через App Store або Google Play. З «Мій ogo» все набагато простіше. Користуйся і відчуй «ogo-можливості» прямо у своєму смартфоні. 

 

*XP – це особисті Experience Points, які нараховуються учаснику за певні дії у світі o'go. XP не мають готівкового (грошового вираження та не можуть бути отримані в грошовому еквіваленті). XP не нараховуються за придбання тютюновмісних виробів для електричного нагрівання. Накопичені XP можна обміняти на ексклюзивні клубні пропозиції за спеціальними цінами від o'go Club.

** ХР не нараховуються за купівлю тютюновмісної продукції neo ™ та Kent, а також за пристрої glo ™.

*** Друг — повнолітній споживач тютюнових або нікотиновмісних виробів.

Оцінити новину:
Щоб оцінити статтю, необхідно авторизуватися
Сподобалася новина? Поділися з другом