Що таке пристрій glo™?

Що таке пристрій glo™?

Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

Пристрої glo™ — це популярні системи нагрівання тютюну, що дозволяють споживати нікотин без попелу та горіння*. Розповідаємо докладніше про те, що таке glo™ та хто виробник пристроїв.  

Що таке пристрої для нагрівання тютюну glo™? 

В основі системи, що дозволяє повнолітнім користувачам glo™ споживати нікотин — інноваційна технологія індукційного нагрівання. Важлива відмінність пристроїв glo™ порівняно з традиційними способами куріння у тому, що glo™ не спалює тютюн, а нагріває його до температури 250–280 °C (залежно від вибраного режиму Standard або Boost).  

Саме нагрівання є причиною, чому під час використання пристроїв glo™ виділяється менше неприємного запаху** та на 90–95 % менше токсинів***. Так відбувається, адже під час нагрівання не виділяються продукти горіння, що завжди супроводжують використання традиційних сигарет.   

В Україні бренд glo™ представлений п’ятьма моделями пристроїв: glo™ PRO та glo™ PRO SLIM, glo™ HYPER+, glo™ HYPER+ UNIQ та glo™ HYPER Х2. Для них розроблені стіки формату «Нано» (вони сумісні з лінійкою PRO) та товстіші стіки «Демі», їх можна використовувати лише з HYPER-девайсами. Усі пристрої — це стильні моноблоки, якими зручно користуватись та які можуть працювати на одному заряді від 16 до 20 сесій**** (залежно від вибраного девайсу).  

Хто виробляє пристрої нагрівання тютюну glo™? 

З питанням «glo™ — що це?» розібрались, тепер час знайти відповідь на питання «glo™ — хто виробник?». Девайси та запатентована технологія нагрівання, що лежить в основі бренду glo™, розроблена науковцями компанії Бритіш Американ Тобакко (BAT). Саме цю компанію ти можеш побачити у рядку «glo™ виробник» на коробці пристрою. 

В Україні бренд представлений компанією Бритіш Американ Тобакко Україна. Це перше підприємство з іноземними інвестиціями в тютюновій галузі України. Компанія прийшла в Україну у 1993 році та відкрила виробництво на базі Прилуцької тютюнової фабрики. Про запуск нової високошвидкісної лінії на фабриці у місті Прилуки стало відомо цієї осені. Перше маркування «Вироблено в Україні» отримали стіки формату «Демі», які сумісні з пристроями glo™ HYPER+, glo™ HYPER UNIQ та glo™ HYPER Х2. 

Цей проєкт є важливим не лише для України, але й у світовому вимірі. Річ у тому, що Прилуцька тютюнова фабрика є однією з небагатьох фабрик у світі, де виробляються стіки для систем нагрівання тютюну glo™.    

Що стосується інших продуктів бренду glo™, зокрема пристроїв, то їх виробництво відбувається у Китаї під керівництвом європейського виробника. Саме Китай найчастіше можна зустріти разом із маркуванням «glo™ країна виробник». Тоді як країною технології пристроїв є Велика Британія.  

Акумулятори та аксесуари виробляються провідними компаніями, що базуються в Азії. Як і всі інші продукти бренду, їх створюють з високим рівнем контролю та обов'язково тестують перед реалізацією.  

* Нагріває тютюн, без горіння. Цей продукт не виключає всіх ризиків та містить нікотин, що викликає залежність.  

** Менше запаху після використання в порівнянні зі звичайною сигаретою під час куріння. Цей продукт не виключає всі ризики та містить нікотин, що викликає залежність. 

*** Цей продукт не виключає всі ризики і містить нікотин, що викликає залежність. Порівняння диму від спалюваного тютюну в стандартній сигареті (приблизно 9 мг смол) і аерозолю від нагрітого тютюну в пристрої glo™. Порівнюється 9 типів шкідливих речовин, які Всесвітня організація охорони здоров'я рекомендує скоротити у димі сигарет.  

**** При використанні у режимі Буст. За умови повністю зарядженого акумулятора та може відрізнятися в залежності від поведінки користувача.