Послуга підписки на стіки — замовляй комфортно улюблені смаки для девайсів glo™

Послуга підписки на стіки — замовляй комфортно улюблені смаки для девайсів glo™

Дозволь нам спростити твій досвід користуванням девайсами glo™ завдяки підписці на стіки*.
Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції.    

Сучасний світ дуже швидкий та активний, тому люди все більше цінують простоту, комфорт та економлять час. І аби зробити процес придбання стіків простим та швидким, компанія glo™ створила безкоштовну послугу — підписку на стіки glo™. 

Завдяки цій функції ти можеш не витрачати час на пошук улюбленого смаку чи на постійні оформлення замовлень стіків glo™ через офіційний сайт. Зараз купити блок стіків можна набагато простіше — просто оформивши підписку одразу на 3 або 4 місяці. 

Як працює послуга підписки 

Оформлюючи послугу підписки на стіки для glo™, ти отримаєш можливість купувати від 2 до 5 блоків тютюнових виробів на місяць з рядом зручних переваг: 

  • Фіксація ціни. Часом ціна на стіки може змінюватись, проте для власників підписки вона буде залишатись на одному рівні впродовж 3-4 місяців (залежно від обраного терміну дії). Ти зможеш вигідно купувати блоки стіків glo™ та не думати про неочікувані витрати. 
  • Швидкість. Достатньо один раз оформити замовлення і забути про це на наступні місяці, економлячи час. Наступного місяця дані замовлення підтягнуться автоматично, а тобі достатньо лише підтвердити його. Також перед підтвердженням ти можеш змінити товар або адресу доставки. 
  • Зручність. Тобі не потрібно шукати улюблений смак стіків у точках продажу, адже на сайті завжди повний асортимент, включно з новими смаками стіків 2023 року. Товар прибуде протягом кількох днів на вказане відділення «Нової пошти». 

Зверни увагу, що на набори стіків підписка не розповсюджується.

Як оформити підписку? 

Оформити підписку на стіки для твого приладу дуже просто. Для початку потрібно авторизуватись на glo™ офіційному сайті та підтвердити свій вік. Після цього переходь на сторінку налаштування підписки та виконуй такі кроки: 

  1. Обери потрібні стіки та їх кількість; 
  2. Визнач дату початку та термін підписки; 
  3. Введи дані про доставку та обери спосіб оплати; 
  4. Вкажи, коли тобі нагадати про наступні замовлення і введи свій номер телефону; 
  5. Чекай на улюблені стіки. 

До речі, після авторизації ти зможеш змінювати дані своєї підписки в особистому кабінеті. Також ти можеш в будь-який момент скасувати підписку, звернувшись за номером 8 800 50 90 80 або 8008**. 

Але це не всі переваги, які відкриває реєстрація. Ти автоматично стаєш учасником закритої спільноти o'go Club, де можеш спілкуватись з однодумцями, запрошувати друзів, залишати відгуки та стіки і накопичувати за це XP. Їх можна обміняти на сертифікати в магазини партнерів, аксесуари до девайсів та багато іншого. 

* Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання.  

** Дзвінки безкоштовні. Тільки для повнолітніх.