Чи можна подорожувати за кордон із продукцією glo™?

Чи можна подорожувати за кордон із продукцією glo™?

Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції.    

Плануючи подорож, особливо зараз, треба врахувати безліч деталей. Тож, якщо ти хоч раз ставив собі запитання: «Чи можна подорожувати за кордон із продукцією glo™?» — цей матеріал саме для тебе.   

Яка продукція glo™ буває?   

Продукція glo™ — це сучасні пристрої для нагрівання тютюну. Вони сумісні зі стіками neo™ та Kent. Але давайте по черзі.   

Пристрої glo™. Системи для нагрівання тютюну glo™ глобально розділяються на дві лінійки. PRO-серія, до якої належать пристрої glo™ PRO та glo™ PRO SLIM. Та серія HYPER, яка наразі складається з трьох девайсів: glo™ HYPER+, glo™ HYPER+ UNIQ та glo™ HYPER Х2 

Стіки neo™ та Kent. Окрім девайсів, користувачам будуть потрібні стіки для glo™ наповнені високоякісним тютюном. Стіки neo™ так само бувають двох типів. Залежно від моделі девайсу, ти можеш обрати стіки «Нано», які підходять для девайсів серії PRO, або ж формат «Демі» для лінійки HYPER. Повний перелік стіків ти знайдеш у каталозі на офіційному сайті бренду.   

Яку тютюнову продукцію можна ввозити в інші країни?  

У кожної країни існують свої правила щодо ввезення тютюнової продукції. Це стосується не тільки сигарет, а й вейпів, електронних сигарет та систем для нагрівання тютюну. Тому перед поїздкою радимо ознайомитися з правилами кожної країни окремо. Також важливо, яким саме транспортом ти подорожуєш: автобусом, поїздом або літаком. Правила перевезення тютюнової продукції залежать від умов перевізника і можуть відрізнятися.  

До прикладу, туристам в Індії, Сінгапурі чи Таїланді заборонено привозити із собою будь-яку тютюнову продукцію, у тому числі електронні нагрівачі, або ж системи для нагрівання тютюну.  Проте до більшості країн світу, тютюнові вироби для власного користування ввозити можна. Тому, заплануй місце у валізі для свого glo™ PRO SLIM або glo™ HYPER x2. Зараз розкажемо, що ти маєш врахувати вʼїжджаючи у інші країни.   

Правила подорожей з девайсом glo™  

Отже, ти можеш взяти девайс glo™ з собою до більшості країн світу. Та зверни увагу: як під час подорожі, так і у країні, куди ти прямуєш, використовувати пристрій варто лише у призначених для цього місцях. Якщо ти плануєш подорожувати літаком, девайс, як і усі прилади, що містять батарею, рекомендують скласти до ручної поклажі.  

А як щодо стіків neo™? Головна порада тут: куди б ти не їхав, перед вʼїздом перевір митні правила країни, куди ти подорожуєш. Це допоможе уникнути неприємних сюрпризів на кордоні. Адже навіть в рамках Європейського союзу правила відрізняються залежно від країни.  

Загалом, продукція glo™ представлена не тільки в Україні, а й у багатьох країнах світу. До прикладу, ти знайдеш її у більшості країн ЄС, як-от в Чехії, Хорватії, Німеччині, Греції, Італії, Польщі, Румунії, Словаччині та Іспанії. Крім того, бренд glo™ також є в Сербії та на Кіпрі. Якщо ж плануєш подорож Азією, то продукцію glo™ зустрінеш в Японії, Азербайджані, Казахстані, на Філіппінах та у Південній Кореї. Також девайси та стіки glo™ представлені у Єгипті та в країнах Південної Африки.   

Зверни увагу, що в більшості країн представлені тільки девайси лінійки glo™ HYPER та, відповідно, стіки для них. Тому, якщо зараз ти перебуваєш в іншій країні, або ж плануєш тривалу подорож за кордон і хочеш насолоджуватися системами нагрівання тютюну glo™, радимо придивитися до девайса glo™ HYPER+ UNIQ або glo™ HYPER Х2 — у більшості країн ти знайдеш різноманіття смаків до нього.  

Короткий гайд для подорожей з glo™  

Спробуємо скласти короткий і доступний гайд для виїзду за кордон з девайсами glo™  

  1. Перш за все, варто ознайомитися з правилами країни, куди плануєш їхати;  
  2. З собою ти можеш взяти девайс glo™ і необхідні аксесуари, наприклад, палички для чищення;  
  3. Кількість стіків дозволена для ввозу, залежатиме від країни, куди ти вʼїжджаєш та транспорту, яким ти подорожуватимеш. Наприклад, деякі країни мають суттєві обмеження на ввіз сигарет або стіків наземним транспортом. Тоді як, літаком може бути дозволено ввозити більшу кількість тютюновмісної продукції;  
  4. Пристрій рекомендують складати до ручної поклажі та не використовувати його в салоні під час поїздки;  
  5. Пристрої  glo™ для нагрівання тютюну представлені в 19 країнах світу, тому їдучи в одну із них, ти можеш без проблем придбати стіки, аксесуари чи новий девайс.
Загалом, бренд glo™ підтримуватиме тебе і залишатиметься на зв’язку в будь-якій точці світу. До прикладу, ти можеш знайти найближчий магазин у потрібній країні, завітавши на сайт www.discoverglo.com. Якщо ж виникнуть якісь запитання, ти завжди можеш скористатися PWA-додатком «My glo™» або чат-ботом у телеграмі @myglo_ua_bot