Чим glo™ відрізняється від вейпа?

Чим glo™ відрізняється від вейпа?

Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції. 

 

Деякі повнолітні споживачі нікотиновмісної продукції помилково думають, що пристрої glo™ і вейпи — це щось дуже схоже. Причиною цього є те, що пристрої  glo™, як і вейпи, часто неправильно зараховують до електронних сигарет. Після користування цими девайсами немає неприємного запаху*, який залишається, наприклад, після куріння сигарет. А аерозоль, який з’являється після сесій glo™, часто плутають із парою, утвореною вейпом.  

Насправді ж, девайси glo™ і вейпи — це зовсім різні технології, і зараз ми детально розкажемо про принципові відмінності цих способів споживання нікотину. 

Що таке вейп? 

Якщо говорити про еволюцію електронних сигарет, то вейпи в цьому списку вважають окремою гілкою розвитку. Вперше ними почали користуватися на початку нульових і такі пристрої принципом дії більше нагадували кальяни, аніж класичні сигарети.  

Як же вони працюють? Насправді вейп — це доволі просто. Всередині пристрою — спеціальна колба для рідини, спіраль, що її нагріває, і акумулятор, який приводить весь процес в дію. Послідовність така: акумулятор дає живлення спіралі, що нагрівається і перетворює рідину на пару, яку вдихають вейпери. Вейпер — це користувач вейпу і, до речі, він може власноруч контролювати нагрівання спіралі, а отже і кількість пари, яку отримує під час куріння вейпу.  

Наповнення, тобто рідини для вейпів, так само можуть бути різними. Переважно їх поділяють на органічні та соляні, або ж синтетичні рідини з різним вмістом нікотину. Проте деякі вейпери також використовують рідини, які взагалі можуть не мати нікотину в своєму складі. Таким чином, люди просто вдихають пару з різними смаками та запахами.  

Останнім часом популярності набирають також одноразові вейпи. Такі моделі працюють від батареї і розраховані на конкретну кількість сесій. 

Пристрої glo™ 

Девайси glo™ сьогодні є своєрідним піком розвитку систем нагрівання тютюну. Під час сесії відбувається не горіння, а нагрівання циліндричної камери до потрібної температури. Користувачі glo™ можуть контролювати температуру нагрівання від 250 ±5 °C до 280 °C, вибравши потрібний режим на своєму девайсі (Стандарт або Буст). 

У результаті нагрітий стік виділяє насичений нікотином аерозоль. Завдяки тому, що тютюн всередині стіків просочений гліцерином, аерозоль glo™ має делікатний запах. Крім того, він не затримується на меблях або одязі.  

Окремо варто згадати також про розмір девайсів. Це максимально компактні пристрої, які без зайвих труднощів можуть поміститися в кишенях чи навіть найменших відділеннях сумки. А сучасний дизайн дозволяє користувачам підкреслити свій стиль та індивідуальність.

Відмінності між вейпом і glo™ 

Як ти вже зрозумів, пристрої для нагрівання тютюну та вейпи належать до різних технології споживання нікотину. Єдине, що їх поєднує — це процес нагрівання. Щоправда, у вейпах нагрівається спеціальна рідина, а от у glo™ — стік, просочений гліцерином та наповнений високоякісним тютюном.  

Крім того, під час куріння вейпа, виділяється пара, як від кальяну. Вона значно помітніша, аніж аерозоль, що утворюється після користування glo™. Крім того, пара від вейпу має інтенсивний аромат на противагу делікатному запаху glo™.  

І наостанок порівняємо розміри девайсів. Навіть у найменших одноразових вейпів більшу частину пристрою займає колба для рідини. Тому що довше ти хочеш курити вейп до наступного поповнення рідини — то більшим буде твій пристрій. Натомість системи нагрівання тютюну glo™ характерні своїм компактним дизайном, а будь-яка модель glo™ легко поміститься у долоні і не викликатиме зайвого дискомфорту. 

* Менше запаху після використання в порівнянні зі звичайною сигаретою під час куріння. Цей продукт не виключає всі ризики та містить нікотин, що викликає залежність.