Як підібрати glo™ для себе?

Як підібрати glo™ для себе?

Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

* glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції.    

 Девайс glo™ — зручний, компактний і завжди під рукою. Правильно підібраний девайс glo™ зможе підкреслити твою індивідуальність і вирізнити серед інших.  

Сьогодні пристрої для нагрівання тютюну glo™ набирають все більшої популярності серед повнолітніх споживачів нікотину. Це й не дивно, адже девайси glo™ дозволяють споживати тютюн без горіння та попелу*, а після сесій з glo™ залишається менше неприємного запаху**. 

Девайси glo™ — це повсякденний аксесуар: він завжди з тобою, тому важливо підібрати glo™ саме для себе.  

Що таке glo™?  

Це сучасні та прості у користування пристрої для споживання нікотину. Завдяки сучасній технології, девайси glo™ можуть вивільняти нікотин зі стіка за допомогою нагрівання тютюну до  температури 250-280°C (залежно від того, який режим —Standard чи Boost — ти обираєш).  

У процесі нагрівання не відбувається горіння*, тому після сесії glo™ немає попелу* і менше неприємного запаху**. 

Крім того, будь-яка лінійка девайсів glo™ має стильний та сучасний дизайн. Зазирнувши на сайт glo™, ти можеш підібрати пристрій, який найбільше пасуватиме твоєму образу.

Які glo™ бувають та які основні відмінності девайсів?  

На українському ринку представлено пʼять моделей девайсів glo™. Кожна з них має мінімалістичний витончений дизайн та представлена в широкій палітрі кольорів:  

Який обрати glo - glo pro

Класичний девайс glo™. Представлений у чотирьох кольорах: чорний, блакитний, фісташковий та колір шампанського (бежевий). Девайс glo™ PRO заряджається вдвічі швидше, ніж девайси серії HYPER і дозволяє зробити до чотирьох сесій поспіль***. Для цього пристрою підходять тоненькі стіки формату «Нано», що мають менший вміст тютюну та новий фільтр Premium Tube.  

Також особливістю пристрою є те, що девайс glo™ PRO трохи швидше нагрівається у режимі Boost (порівняно з девайсами із серії HYPER). Тобто твій glo™ PRO у цьому режимі буде готовий до використання уже через 10 секунд. 

Який обрати glo - glo pro slim

Мінімалістичний дизайн glo™ PRO SLIM точно дозволить тобі вирізнятися з-поміж інших. Це легкий і тонкий моноблок, який зручно тримати в руці. Як і його старший брат glo™ PRO, цей пристрій працює з тоненькими стіками формату «Нано». А його безсумнівною перевагою є те, що він дуже швидко заряджається — повний цикл зарядки триматиме лише дві години. Та вистачить його лише до 16 сесій*** 

Девайс який зʼявився у продажу у 2022 році  важить 74 грами, а його товщина — 15,5 міліметра. До речі, зовнішній вигляд саме цього пристрою був відмічений престижною нагородою iF Design Award у 2022 році. Ти можеш обрати один із чотирьох стильних кольорів: жовтого, золотого, темно-синього та білого.  

Який обрати glo - glo Hyper+

Елегантні кольори девайсу, його досконалі лінії та вишукане поєднання текстур надають цьому пристрою glo™ преміального вигляду. На сайті бренду glo™, ти можеш переглянути, як виглядатиме саме твій glo™ HYPER+, купити його у потрібному кольорі і насолоджуватися вишуканістю в будь-який момент.  

До цього пристрою, як і до усіх в родині HYPER, розроблені стікі формату «Демі». Вони товстіші в діаметрі та містять на 30% більше високоякісного тютюну (у порівнянні зі стіками формату «Нано»). Тобто ці стікі забезпечують більше насичення під час сесії.  

Який обрати glo - glo Hyper+ UniqОсобливістю glo™ HYPER+ UNIQ є можливість кастомізувати пристрій під свій смак. Ти можеш створювати до 76 кольорових комбінацій, міксуючи 4 кольори корпусу (синій, золотий, чорний та білий) та 19 змінних панелей, які можна знайти на офіційному сайті glo™ або у фірмових просторах бренду. Окрім можливості зміни панелей, цей пристрій по характеристикам відповідає своєму попереднику glo™ HYPER+.   

Який обрати glo - glo Hyper x2

Це найсучасніший девайс для нагрівання тютюну бренду glo™. Новий glo™ HYPER Х2 представлений у шести різних кольорах — і ти можеш підібрати саме той, що пасуватиме найбільше, скориставшись інтерактивною моделлю на сайті glo™. 

Найновіший пристрій бренду glo™ HYPER Х2 має оновлений LED-індикатор, які тепер ще детальніше показують прогрес сесії, стан зарядки девайса та активацію режиму Boost. Також пристрій має окрему кнопку для активації режиму Boost. Крім цього новий glo™ HYPER X2 на 13 % менший за розміром та на 7 % легший за попередню модель glo™ HYPER+.

Стіки для glo™ 

Невід’ємною складовою девайсів glo™ є стіки neo. Вони мають різні смаки та різні формати. Загалом, існує два види стіків neo — «Нано» для лінійки glo™ PRO, а також «Демі» для користувачів glo™ HYPER Х2, HYPER+ та HYPER+ UNIQ. 

Загалом існує 18 різних смаків neo sticks. Тринадцять варіантів стіків для glo™ HYPER та п’ять — для glo™ PRO із різними смаками. Які саме стіки обрати — залежить від твого уподобання.

Де придбати новий пристрій glo™ 

Тепер, коли ти знаєш про усі відмінності glo™, переваги девайсів та різноманіття смаків стіків — нарешті ти можеш знайти свою відповідь на питання «Який glo™ краще?». Якщо у тебе ще залишились питання, щодо особливостей різних моделей glo™, то радимо зазирнути у зручний PWA-додаток «My glo™» або чат-бот у телеграмі @myglo_ua_bot.

Придбати пристрій можна на офіційному сайті бренду glo™, де представлено повний асортимент девайсів та стіків. А також у фірмових просторах glo™ studio або glo™ pop-up. До речі, там ти можеш записатись на безкоштовний тест-драйв девайсу glo™. Їх адреси та графік роботи шукай на сайті glo™, у PWA-додатку «My glo™»  або за телефоном 0-800-50-90-80 або 8008. 

 
* Нагріває тютюн, без горіння. Цей продукт не виключає всіх ризиків та містить нікотин, що викликає залежність. 

** Менше запаху після використання в порівнянні зі звичайною сигаретою під час куріння. Цей продукт не виключає всі ризики та містить нікотин, що викликає залежність. 

*** За умови повністю зарядженого акумулятора та може відрізнятися в залежності від поведінки користувача.