ХАРЬКОВ. ЗЕЛЕНАЯ ЛЕСТНИЦА - glo™

пер. Театральный 21/23 16 280 голосов
Автор
glo™ консультант Знаток инсайтов в мире glo™

ХАРКІВ | ЯКІ ЛОКАЦІЇ БРАЛИ УЧАСТЬ

З 24 травня по 14 червня проходило голосування за занедбані локації, які бренд glo™ разом із ГО «Міські реформи» трансформує на сучасні та комфортні міські споти для відпочинку та розваг. Всього в урбаністичній кампанії «Місто VS Урбазаври» брали участь 9 локацій у Києві, Одесі та Харкові. У кожному місті перемогла локація, що набрала найбільшу кількість голосів.

В Харкові окрім Зелених сходів це були ще Костюринський провулок та спуск до річки в районі Центрального ринку.

Серед основних проблем Харкова урбаністи відзначили одноманітність та передбачуваність радянських публічних просторів, невключеність річок у міське середовище та запущеність багатьох просторів за межами центру міста.

ЩО НЕ ТАК З ЛОКАЦІЄЮ?

Зелені сходи на Театральному узвозі перетворилися на зелені хащі. Потенційно крутий маршрут для прогулянок в історичному центрі міста наразі є занедбаною та здичавілою локацією.

пров. Театральний 21/23

ЩО ЗМІНИТЬСЯ?

Бренд glo™ разом із ГО «Міські реформи» відкриють харків’янам новий зелений маршрут для прогулянок та створять сучасну локацію в історичному центрі міста. Сходи трансформуються на крутий яскравий артмаршрут із зручною навігацією та простором для відпочинку.

Відкриття оновленої локації заплановано на липень - серпень 2021 року. Щоб не пропустити цю круту урбаністичну подію у вашому місті, стеж за новинами.