Нові чохли для glo hyper

Нові чохли для glo hyper

Силіконовий чохол для glo™ hyper щільно облягає пристрій нагрівання тютюну, не збільшуючи при цьому його габарити. Розмір вашого hyper залишиться таким само компактним, а щоденне використання стане більш безпечним.
Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

Відмінна новина для всіх власників пристрою glo™ hyper. Лінійка аксесуарів поповнилася силіконовими чохлами* — стильними, яскравими та неординарними.

Чохли для glo™ hyper допомагають захистити девайс від ковзання в руці, подряпин або інших механічних пошкоджень, які можуть трапитися під час регулярного використання. Аксесуари спроектовано спеціально під габарити glo™ hyper, то ж вони мають отвір для кнопки управління і підключення зарядного пристрою.

Фантастичні моделі для неординарних користувачів

Силіконовий чохол щільно облягає пристрій для нагрівання тютюну, не збільшуючи при цьому його габарити. Розмір вашого hyper залишиться таким само компактним, а щоденне використання стане більш безпечним.

Обирайте дизайн свого нового чохла:

  • Кольоровий градієнтний чохол для glo™ hyper це поєднання трьох споріднених кольорів, відтінок яких плавно перетікає від темного до більш світлого. Модель чохла представлена в синіх, фіолетово-рожевих, червоних і зелено-жовтих переходах.
  • Тонкий силіконовий чохол для glo™ hyper — фантазійне виконання покликане підкреслити стиль та індивідуальність свого власника. Представлений у трьох яскравих кольорах: зеленому, жовтому і синьому.
  • Чорний чохол для glo™ hyper — найбільш стримана модель, проте і він має яскраві вставки по центру, прямо під кнопкою управління. Основний колір аксесуара — чорний, а ось острівці можуть бути синіх, зелених, бузкових або рожевих відтінків. Це дозволяє поєднувати чохол із кольором самого девайсу.

В який чохол ви одягнете пристрій завтра? Міксуйте дизайн і кольори залежно від свого настрою. Дивуйте друзів та підвищуйте надійність користування пристроєм glo hyper.

* Ця продукція призначена для використання виключно з glo.