Стіки neo™ демі: тютюн зі смаком тропічних фруктів, ягід або ментолу

Стіки neo™ демі: тютюн зі смаком тропічних фруктів, ягід або ментолу

Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

Якщо ти власник пристрою glo™ HYPER X2, glo™ HYPER+ UNIQ та glo™ HYPER+ то маєш памʼятати, що для твого пристрою підходять лише стіки neo™ формату «Демі». Вони на 15% більші в діаметрі (порівняно з neo™ стіками формату «Нано») тому не можуть використовуватись із девайсами інших моделей або інших брендів. До того ж стіки формату «Демі» містять на 30% більше тютюну, тож забезпечують більше насичення під час сесії.

Якщо ти вагаєшся і не знаєш які neo™ стіки смаки обрати, ми хочемо розказати про них докладніше. 

  • neo™ Demi Purple Click — стіки, що поєднують преміальний тютюн та ягідний аромат з капсулою зі смаком лісової ягоди.
  • neo™ Demi Scarlet Click — мають аромат освіжаючого ментолу та фруктів, доповнені капсулою зі смаком червоних ягід.   
  • neo™ Demi Tropic Click — збалансований та насичений тютюновий аромат, та капсула зі смаком тропічних фруктів.   
  • neo™ Demi Purple Yellow Mix — тютюнові стіки із подвійною капсулою зі смаками ананаса та чорниці, та фільтром із солодким присмаком.   
  • neo™ Demi Tropic Mix — тютюн з ароматом кокоса та капсулою зі смаком ананаса.   

Також для пристроїв glo™ HYPER X2, glo™ HYPER+ UNIQ та glo™ HYPER+ розроблено окрему серію стіків, присвячену класичному тютюну. Наразі вона складається із пʼяти смаків.  

  • neo™ Demi Terracotta Tobacco — стіки з насиченим ароматом тютюну та м’яким післясмаком.   
  • neo™ Demi Bright Tobacco — стіки із м’яким та делікатним ароматом класичного тютюну з квітковими нотками.   
  • neo™ Demi Rich Tobacco — поєднання тютюнового листя Берлей, висушеного теплим вологим повітрям, з тютюнами сортів Вірджинія та Орієнталь створює насичений та інтенсивний смак.   
  • neo™ Demi Classic Tobacco — висушене під сонячними променями Середземномор’я, тютюнове листя Орієнталь насичується місцевими ароматами. Класичний тютюновий смак збагачений букетом духмяних ноток.   
  • neo™ Demi Smooth Tobacco — відібране тютюнове листя Орієнталь, висушене особливим чином, повільно карамелізується та вивільняє м’який смак з легкими кремовими нотками.   

Усі вони призначені лише для використання з пристроями glo™ HYPER X2, glo™ HYPER+ UNIQ та glo™ HYPER+.   

Девайси glo™ серії HYPER в стандартному режимі нагрівають тютюн до температури близько 250°C, не спалюючи його. Усі пристрої glo™ мають два режими роботи — Standard та Boost. Режими дозволяють керувати насиченістю смаку, змінювати температуру та швидкість нагрівання стіків. 

Переваги використання пристроїв glo™ серії HYPER: 

  • Під час користування пристроєм виділяється на 90% менше токсинів, ніж під час куріння звичайної сигарети**; 
  • Нагрітий тютюн, на відміну від спаленого, зберігає максимум смаку, при цьому виділяє менше неприємного запаху***; 
  • Стильний дизайн перетворює девайс на аксесуар, яким приємно користуватися; 
  • Тобі не потрібно шукати попільничку, як це буває під час куріння звичайної сигарети, адже пристрій дозволяє споживати нікотин без попелу та сигаретного диму. 

У комплекті з пристроями серії glo™ HYPER іде щіточка для чищення пристрою, зарядний пристрій та інструкція з використання. Якщо ти ще не маєш пристроя, то радимо скористатись послугою безкоштовного тест-драйва, який зараз триває 21 день. Детальніше про це читай на офіційному сайті бренду за посиланням. 

* Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними і викликають звикання. 

** Порівняння диму від спалюваного тютюну в стандартних сигаретах 3R4F (приблизно 9 мг смол) і аерозолю від нагрітого тютюну від пристрою glo™. Порівнюються 9 шкідливих компонентів, рекомендованих Всесвітньою Організацією Охорони здоров'я до зменшення. Це не обов'язково означає, що даний продукт є менш шкідливим, ніж інші тютюнові продукти. 

*** У порівнянні зі звичайною сигаретою під час куріння. Це не обов'язково означає, що даний продукт є менш шкідливим, ніж інші тютюнові продукти. 

**** Це не обов'язково означає, що даний продукт є менш шкідливим, ніж інші тютюнові продукти.