Як дбати про девайс glo™ під час його експлуатації?

Як дбати про девайс glo™ під час його експлуатації?

Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції. 

Основна причина чому твій пристрій glo™ потрібно регулярно чистити — нагар, який може утворюватись на стінках нагрівальної камери. Також всередині пристрою можуть затримуватись частинки тютюну і паперу, пил та інші сторонні речовини. Усе це може зіпсувати твій досвід користування. Проте уникнути цього дуже просто — достатньо регулярно приділяти кілька хвилин догляду за девайсом.  

Виробник рекомендує чистити glo™ після кожної 20-ї сесії (тобто щоразу, коли закінчується повна пачка стіків). Тим користувачам, що інтенсивно використовують режим Boost, чистка може знадобитись навіть частіше: у такому випадку чистити glo™ рекомендують після кожної 10-ї сесії.  

Щоб почистити пристрій знадобиться щітка для чищення glo™, яка йде в комплекті до твого девайса. Якщо ти відчуваєш, що твоєму glo™ не завадить більш ретельний догляд, радимо придбати палички для чищення glo™. Ти знайдеш їх на офіційному сайті бренда. 

Палички продаються в комплекті із 10 штук, тобто їх вистачить досить надовго. Кожна паличка просякнута спиртовим розчином, який є безпечним для твого glo™. Через таку рідину, кожну паличку можна використовувати лише один раз, після цього її потрібно утилізувати.

Як почистити glo™ самостійно?  

Незалежно від того, що ти плануєш використовувати — палички для чищення glo™ або щіточку, що йде в комплекті — процес чистки не буде сильно відрізнятись. Розкажемо докладніше, як почистити glo™.  

  1. Перш ніж розпочати чистку, переконайся, що пристрій повністю охолонув. Найкраще почекати принаймні 5 хвилин після останньої сесії. 
  2. Відкрий верхній затвор, у який вставляється стік, та затвор для чищення внизу пристрою. 
  3. Якщо для очищення ти користуєшся паличкою, розпакуй її безпосередньо перед початком використання. 
  4. Використовуючи щітку або паличку, ретельно почисть пристрій через нижній отвір. Переконайся, що в середині нагрівальної камери не залишилось сторонніх елементів: шматочків тютюну або паперу, яким огорнутий стік.  
  5. Якщо ти користувався щіточкою — промий її під проточною водою та дай повністю висохнути. Чистити девайс вологою щіткою не можна. Якщо ти користувався паличкою, просто утилізуй її.  
  6. Щоб очистити glo™ ззовні, просто протри його сухою серветкою або тканиною.  

Зверни увагу, що не варто намагатись витрусити тютюн із нагрівальної камери glo™ або чистити пристрій не пристосованими для цього засобами. Розчинник, мило, парфуми або ацетон — усе це може пошкодити твій glo™. Проблеми, спричинені неправильним доглядом, не підпадають під умови гарантійної заміни.  

Якщо нехтувати чисткою, робити її недбало або несвоєчасно, твій пристрій може почати неприємно пахнути під час сесій, стіки можуть застрягати у нагрівальній камері або у них може змінитися смак. Також, якщо ти помітив, що у нижній частині пристроя накопичується темна рідина — це ще одна ознака, що твій glo™ варто чистити частіше.

Професійна чистка у просторі glo™ 

Якщо у тебе є будь-які питання, стосовно чистки, або ти відчуваєш, що девайс потребує професійного догляду, радимо звернутись у сервісний центр glo™. Дізнатись чи є такий у твоєму місті ти можеш за телефоном 0-800-50-90-80 або 8008. Також адреси можна знайти за допомогою нового PWA-додатку «Мій glo™» або у чат-боті в телеграмі @myglo_ua_bot. 

Консультанти glo™ studio або glo™ pop-up почистять пристрій за допомогою спирту, стисненого повітря та спеціального тоненького пінцета. Процедура триває лише 5 хвилин, є повністю безкоштовною та не потребує попереднього запису. Після професійної чистки девайс буде одразу готовим до використання, а тобі не доведеться доглядати за ним наступні 20 сесій. Окрім чистки, працівники glo™ studio або glo™ pop-up зможуть відповісти на твої запитання стосовно технології нагрівання, провести діагностику пристрою та допомогти у разі виникнення проблем (наприклад, якщо твій glo™ не включається). У випадку суттєвої несправності, тебе одразу зорієнтують, що чекає на твій glo™ та чи можлива гарантійна заміна.