Зустрічай одразу пʼять нових смаків стіків для glo™

Зустрічай одразу пʼять нових смаків стіків для glo™

Оновились обидві лінійки стіків* neo™: як для користувачів glo™ Hyper, так і для власників glo™ Pro.
Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції.  

Асортимент neo™ оновлюється регулярно. Та таке масштабне розширення лінійки — одразу пʼять нових смаків у двох форматах — стається не часто. У переліку ти знайдеш новинки різноманітних стилів: наприклад, для фанатів класики є стіки зі смаком тютюну та легкими нотками горіха та карамелі. А тому, хто шукає нове літнє враження, варто звернути увагу на стіки з капсулою, що мають тропічний настрій, або на поєднання мʼяти та солодкої ванілі. Які ще смаки зʼявились? Про це докладно розкажемо далі.  

Як обрати стіки 

Ти знаєш, що стіки для glo™ випускаються у двох форматах: тоненькі «Нано» сумісні з пристроями серії glo™ Pro. А для девайсів glo™ Hyper X2 та Hyper X2 Air шукай товстіші стіки формату «Демі». Зауваж: формат критично важливий, адже стіки не є взаємозамінними. Тютюнові вироби різного формату відрізняються діаметром, тому просто не пасуватимуть до іншого девайса.  

Нові стіки «Демі» 

Отже, ти користуєшся пристроями glo™ Hyper+ Uniq, glo™ Hyper X2 або Hyper X2 Air? Тобі потрібні «товсті» стіки формату «Демі». Розповідаємо, що бренд neo™ підготував для тебе цього літа.  

neo™ Demi Pearl Tobacco 

стіки демі перл тобако

Це стіки з делікатним смаком натурального тютюну, що відтінений кислинкою та ароматом лимона.  

neo™ Demi Bronze Tobacco 

стіки демо бронз тобако

У смаку цих стіків класичний тютюн поєднується з нотками горіха та карамелі. 

neo™ Demi Green Boost 

стіки нео грін буст

Це стіки з капсулою. Смак тютюну тут доповнений прохолодою ментолу. А у фільтрі — капсула зі смаком мʼяти та вершків. 

До речі, останній смак ти зможеш знайти в ментоловому мікс-наборі, що нещодавно став доступний для замовлення на офіційному сайті glo™. Окрім трьох пачок neo Demi Green Boost, там є три пачки neo Demi Scarlet Click та ще три Demi Beryl Green від американського бренду Kent.  

Нові стіки «Нано» 

Лінійка «тонких» стіків у форматі «Нано» поповнилася двома новинками. І обидві мають літній настрій та ароматні капсули. Нагадуємо, що цей формат підходить лише для пристроїв glo™ Pro та glo™ Pro Slim.  

neo™ Boost Tropic 

Стіки нео Буст Тропік

Це тютюнові стіки з капсулою. Аромат тютюну доповнений нотками кокоса та капсулою з ароматом ананаса.  

neo™ Boost Aqua  

стіки не буст аква

«Зелений» смак у лінійці «Нано». Тютюн поєднаний з нотками ванілі, а у капсулі прохолода ментолу та мʼяти.  

Оновлення дизайну стіків «Нано» 

Та два нові смаки — не єдине оновлення, що чекає користувачів пристроїв із серії glo™ Pro. Усі стіки формату «Нано» цього літа отримали новий дизайн. Ти вже можеш побачити його на полицях фірмових просторів glo™ studio та glo™ pop-up або купити стіки онлайн. 

Що змінилось? Як бачиш, нові пачки зберегли основну кольорову гаму, до якої ти звик. Тож не хвилюйся, якщо тобі зручно розрізняти улюблені neo™ Boost Red за червоною пачкою або neo™ Smooth Tobacco за золотавими відблисками — тобі не доведеться звикати до нового. Та, попри це, зміни в дизайні досить помітні. Так, патерн на оновлених пачках тепер виглядає більш мінімалістично та преміально. До того ж, він виконаний в одному стилі, тому лінійка виглядає як єдине ціле.  

Усі новинки, у тому числі й пачки у новому дизайні, вже можна знайти у фірмових просторах glo™. Також замовити стіки можна на офіційному сайті glo™ за посиланням. Для всіх повнолітніх користувачів доступна доставка «Новою поштою» на відділення або курʼєром додому.   

* Тютюновмісні вироби для нагрівання призначені для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції, не є цілком безпечними та викликають звикання.