Що робити, якщо відчуваєш, що стіки для glo™ гірчать під час сесії?

Що робити, якщо відчуваєш, що стіки для glo™ гірчать під час сесії?

Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

Пристрої glo — це технологічні девайси, які дозволяють споживати нікотин без сигаретного диму* та горіння**. Камера пристрою не спалює тютюновий стік, а лише нагріває його до температури 250–280 °C***, тому під час сесії виділяється на 95 % менше токсинів****.  Також під час використання glo™ з’являється менше неприємного запаху*****, який не затримується на меблях чи одязі. 

Отже, як ми з’ясували, за нормального використання пристрою glo™ ти не маєш відчувати жодного неприємного присмаку. Та іноді користувачі помічають, що смак стіків може трохи змінюватись. Найчастіше повнолітні споживачі тютюну нарікають на появу кислуватого або гіркого присмаку. Чому так відбувається? 

Чому може з’явитися гіркота при використанні glo™? 

Найпоширеніша причина, чому пристрій glo™ гірчить — нагар або часточки тютюну та паперу на стінках нагрівальної камери девайса. Під час тривалого використання без чищення всередині нагрівальної камери можуть накопичитися часточки тютюну, пил або інші сторонні елементи. Якщо не чистити glo™ після кожної 20-ї сесії, як це рекомендує інструкція, може з’явитися неприємний гіркуватий смак, що псуватиме враження від користування девайсом. 

Ще одна можлива причина появи гіркоти glo™ — неправильне зберігання стіків neo. Існує кілька факторів, що можуть вплинути на їх смак. Зберігаючи стіки, варто уникати:  

  • прямого потрапляння сонячних променів;      
  • вологих місць;      
  • продуктів, що мають сильний аромат.   

Загалом стіки слід зберігати в сухому прохолодному місці. А якщо ти помітив, що твій glo™ гірчить, можливо, слід згадати, як зберігалась пачка і чи були поруч предмети, від яких тютюн міг увібрати неприємний аромат.   

Чи може glo™ гірчити через технічні несправності? 

Так, іноді пристрій може вийти з ладу, і це стане причиною, чому твій glo™ PRO SLIM або glo™ HYPER X2 гірчить. Наприклад, так відбувається, якщо камера всередині девайса перегріває або, навпаки, недостатньо нагріває стік. Щоб розібратись, чому glo™ гірчить, потрібна діагностика девайса. Для цього тобі знадобиться допомога служби підтримки користувачів glo™. Отримати її можна у кілька способів: 

  • за безкоштовним номером 8008******; 
  • у будь-якому офіційному магазині glostudio або glopop-up у твоєму місті; 
  • за допомогою оновленого чат-бота @myglo_ua_bot у телеграмі.    

Як позбутися гіркоти в glo™? 

Перш за все ми рекомендуємо почистити пристрій glo™. Використовуй для цього щіточку, що йде в комплекті. З її допомогою ти зможеш прибрати нагар зі стінок нагрівальної камери, а також вичистити часточки тютюну, паперу або пилу, що зібралися всередині. Якщо твій glo™ гірчить, ми не радимо використовувати миючі або інші засоби, їх використання може пошкодити пристрій або вплинути на запах та смак стіків. Дізнатися більше про те, як правильно чистити пристрій, можна в інструкції користувача. 

Також за чисткою девайса ти можеш звернутись у найближчий фірмовий простір бренду. Консультанти у glostudio та glopop-up почистять твій пристрій стисненим повітрям і спеціальним пінцетом. Послуга безкоштовна та триває близько п’яти хвилин. 

Інформацію про адреси та графік роботи найближчої студії або glo™ pop-up дізнавайся за телефоном 0-800-50-90-80 або 8008******. Також адреси ти можеш знайти за допомогою нового PWA-додатку «Мій glo™» для смартфона або у чат-боті в телеграмі @myglo_ua_bot.   

  

* Цей продукт не виключає всіх ризиків та містить нікотин, що викликає залежність.  

** Нагріває тютюн, без горіння. Цей продукт не виключає всіх ризиків та містить нікотин, що викликає залежність.  

*** Температура залежить від режиму, який ти обрав: Standard або Boost, а також від конкретної моделі пристрою glo™.  

**** Цей продукт не виключає всіх ризиків і містить нікотин, що викликає залежність. Порівняння диму від спалюваного тютюну в стандартній сигареті (приблизно 9 мг смол) і аерозолю від нагрітого тютюну в пристрої glo™. Порівнюється 9 типів шкідливих речовин, які Всесвітня організація охорони здоров'я рекомендує скоротити у димі сигарет.   

***** У порівнянні зі звичайною сигаретою під час куріння. Цей продукт не виключає всіх ризиків та містить нікотин, що викликає залежність.   

****** Дзвінки безкоштовні, тільки для повнолітніх.