Приєднуйся до glo CLUB та отримуй glo XP: все, що потрібно знати

Приєднуйся до glo CLUB та отримуй glo XP: все, що потрібно знати

Ти постійний користувач бренду glo™? Тоді тобі час отримувати за це подарунки! Розповідаємо, чому варто приєднатися до glo Club.
Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції.    

Що таке glo Club?

glo Club — програма лояльності від бренду glo™. Вона дозволяє повнолітнім користувачам отримувати бали лояльності, які називаються glo ХР, та обмінювати їх на подарунки від glo™. glo XP — це Experience Points, які отримує учасник за дії у світі glo™. Як їх заробити та на що можна витратити, ми розкажемо тобі трохи згодом. А поки давай розберемося, як стати учасником програми glo Club.  

Система працює дуже просто: кожен, хто придбав пристрій для нагрівання тютюну glo™ будь-якої моделі та зареєстрував його на сайті, уже є частиною комʼюніті glo CLUB. Приєднання до клубу та нарахування glo ХР відбувається автоматично.   

glo Club розвивається разом зі своїми користувачами. Наприклад, не так давно учасникам клубу стала доступна підписка на стіки. Це зручний сервіс, завдяки якому ти можеш налаштувати автоматичну доставку улюблених стіків на зручну для тебе адресу. З підпискою ти фіксуєш вартість блоку на момент покупки, тому можеш не хвилюватись, якщо вартість зміниться, тож замовляй від 2 до 5 блоків стіків на 3 або 4 місяці. Також ти можеш отримати безкоштовну доставку, якщо сума твого замовлення понад 1400 грн.   

Ще одна фішка для учасників glo Club — «майстерня» для творчих людей. Майстерня glo — це канал у Telegram, де збираються креативні й талановиті користувачі бренду. Резиденти Майстерні не лише спілкуються, але й виконують творчі завдання, за які потім нараховуються glo ХР. Окрім цього, частина ексклюзивного мерчу від glo™ розробляється виключно для учасників цієї спільноти.   

glo Club постійно змінюється, тому радимо тобі періодично заходити на glo™ офіційний сайт, щоб не пропустити чергове оновлення.

Як накопичити glo XP?  

Як ми вже зазначали раніше, glo XP — це Experience Points, які нараховуються учаснику за дії у світі glo™. Єдине, за що не нараховуються glo ХР — придбання стіків. Окрім цього, кожен твій крок у світі glo™ може бути винагороджений. Отже, за що можна отримати glo ХР та які умови?   

Витрачай гроші на сайті. Купуй аксесуари, палички для чищення твого glo™ і, звичайно, пристрої. За кожні витрачені 100 гривень на сайті glo™ ти отримаєш 4 glo XP. Якщо ти давно планував оновити пристрій та купити glo™ більш сучасної моделі, зроби це через сайт, та не забудь авторизуватися — тоді за купівлю новенького glo Hyper X2 ти отримаєш аж 40 glo ХР!  

Приводь друзів. Рекомендуй друзям бренд glo™, а ми будемо тебе за це нагороджувати. За першого приведеного друга*, який купив пристрій glo™ за твоєю рекомендацією, ти отримуєш 150 glo XP. А з кожним наступним другом кількість XP зростає. Так, за дві рекомендації ти отримаєш по 200 glo XP, за три — по 250 glo XP та по 350 glo XP за чотири і більше.   

Скануй пачки та залишай відгуки. Ми хочемо постійно вдосконалювати якість своєї продукції, тому нам важливо почути твою думку. Скануй пачки стіків за допомогою чат-бота в телеграмі @myglo_ua_bot або через новий PWA-додаток «Мій glo™», залишай відгук про якість продукції, а ми будемо тобі нараховувати за це glo XP. Лічильник відгуків обнуляється щомісяця.  

  • за 1-й, 10-й, 30-й, 50-й та 100-й відгук в межах одного місяця ти отримаєш 50 glo XP.   
  • за всі інші відгуки – 6,5 glo XP.  

Слідкувати за своїм прогресом та кількістю glo ХР можна в особистому кабінеті, доступ до якого ти отримаєш після реєстрації. Для цього завітай на glo™ офіційний сайт і у правому верхньому кутку екрана знайди іконку особистого кабінета.   

Щоб зробити твою участь у glo Club ще цікавішою, ми розробили різні рівні програми, які залежать від кількості glo XP на твоєму рахунку. Що вищий рівень, то цікавіша пропозиція від glo Club. Які рівні бувають?  

  • Basic. Якщо на твоєму рахунку від 0 до 960 glo ХР, ти перебуваєш на рівні Basic і отримуєш 4 glo XP за кожні витрачені 100 гривень.  
  • Plus. Коли ти перетинаєш межу у 960 glo ХР, то переходиш на рівень Plus, який відкриває більші можливості glo Club. Також тепер ти отримуватимеш по 5 glo XP за кожні витрачені 100 гривень.  
  • Ultra. На найвищий рівень програми переходять ті користувачі, що назбирали на своєму рахунку понад 2400 glo XP. На цьому рівні ти матимеш 6 glo XP за кожні витрачені 100 гривень.  

На що можна витрачати glo ХР?   

Нарешті ми підійшли до найцікавішого: куди можна витратити накопичені glo ХР? glo Club має що тобі запропонувати. glo XP можна обмінювати на пристрої, аксесуари для догляду за твоїм glo™, чохли на glo™, брендовані футболки та сертифікати у різноманітні мережі магазинів. Повний каталог товарів, які можливо придбати за glo ХР, дивись за посиланням. Зокрема, зверни увагу на новенький glo™ HYPER X2, який може стати твоїм лише за 480 glo XP.  

Та зверни увагу: ти не можеш обміняти glo ХР на готівку. Ти можеш отримати за них лише Клубні пропозиції за спеціальними цінами від glo Club.   

Періодично в каталозі зʼявляються спеціальні лінійки брендованого мерчу, розроблені спеціально для користувачів glo Club. Так, результатом останньої колаборації бренду та фешн-бренду RCR KHOMENKO стали колекційні футболки, які були випущені обмеженим накладом. Тож радимо тобі перевіряти каталог частіше!

* друг — це повнолітній споживач тютюнових або нікотиновмісних продуктів.