PWA-застосунок Мій glo™ для мобільного телефона

PWA-застосунок Мій glo™ для мобільного телефона

Чому варто завантажити PWA-версію myglo.com.ua?
Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

Знайти найближчу glo™ studio, перевірити баланс та дізнатися новини glo™ тепер можливо завдяки  зручній мобільній версії сайту, яку ми щойно запустили.  

Progressive Web App (PWA) — це прогресивний мобільний додаток, завдяки якому ти зможеш у кілька кліків встановити мобільну версію myglo.com.ua на свій телефон (як саме це зробити, розповідаємо нижче).   

Ми перенесли у застосунок функції, якими ти звик користуватися на сайті, але відтепер вони завжди будуть під рукою, у твоєму смартфоні. Це зручно хоча б тому, що не доведеться щоразу авторизуватись у системі, коли ти, наприклад, хочеш перевірити баланс твоїх glo XP (glo experience points).    

Які переваги PWA-додатку Мій glo™?  

  • Збирай та перевіряй баланс glo XP  

Ти знаєш, що придбання пристроїв або аксесуарів glo™ дозволяє накопичувати glo XP, які згодом можна обміняти на клубні пропозиції від бренду. Та способів зібрати glo XP набагато більше. Наприклад, можна запрошувати друзів*, які раніше не були зареєстровані, або брати участь в опитуваннях клієнтського досвіду, які ми анонсуємо згодом.  

Усе це можна робити не лише на нашому сайті або через чат-бот @myglo_ua_bot, але й через новий мобільний додаток.   

 

  • Дізнавайся, які простори glo™ зараз працюють  

У фірмових просторах glo™ зручно робити покупки або користуватися сервісами, що доступні лише для наших клієнтів. У glo studio та glo™ pop-up можна:  

  • придбати девайси та стіки для glo™;  
  • обміняти пристрій за гарантією;  
  • обміняти glo XP на товари за спеціальними цінами (попередньо потрібно зателефонувати до служби підтримки за телефонами 0-800-50-90-80 або 8008**);  
  • отримати консультацію про продукцію бренду.  

Завдяки новій мобільній версії myglo.com.ua ти зможеш легко отримати інформацію про те, які фірмові простори glo™ зараз працюють, а також перевірити їх актуальну адресу, години роботи та номер телефону.  

 

  • Шукай найближчу точку продажу  

Купувати девайси та стіки можна у сотнях точок продажу по всій країні. Знайти найближчу з них також допоможе мобільний застосунок. Якщо ти дозволиш поширити своє розташування, інтерактивна мапа швидко підтягне найближчий магазин, де продаються товари бренду glo™. Але зауваж: інформація про точки продажу, які зараз відкриті, може змінюватися. Тому краще перевіряти мапу, перш ніж вирушити за покупками.  

 

  • Звертайся в службу підтримки  

У додатку є великий розділ з відповідями на найпоширеніші запитання користувачів glo™, а також можливість зв’язатися зі службою підтримки, якщо у тебе виникли будь-які запитання або девайс не працює як слід. До речі, оператор служби підтримки також може записати на безкоштовний тест-драйв девайса glo™, який віднедавна триває до трьох тижнів.  

 

  • Слідкуй за оновленнями  

Скоро у мобільній версії сайту з’явиться ще кілька корисних функцій. Наприклад, розділ з клубними пропозиціями, доступними для користувачів glo™. Радимо частіше оновлювати цей розділ, адже пропозиції з’являються там регулярно.  

Також скоро через застосунок ти зможеш зареєструвати друга*, який раніше не був користувачем glo™, та отримати за це glo XP. Крім цього, за допомогою PWA-додатку можна перевірити статус гарантії твого девайса, а також просканувати продукцію, щоб залишити свій відгук щодо досвіду користування та якості й отримати за це додаткові glo XP.   

Як встановити додаток Мій glo™  

Переходь за посиланням та встановлюй мобільну версію на свій смартфон.  

  • Скануй QR-код за допомогою мобільного телефона  
  • Виконуй прості інструкції, що з’являться на екрані твого смартфона 
  • Користуйся PWA-версією сайту 

Тобі навіть не доведеться шукати додаток через App Store або Google Play.  

Зверни увагу, що новий застосунок можуть використовувати лише користувачі glo™, що зареєструвались на сайті myglo.com.ua. Якщо ти маєш телефон на Android, то завантажуй PWA-додаток з браузерів — Firefox (для Android 58+) та Chrome, Opera (для Android 32+).   

Для iOS найкраще використовувати мобільний браузер Safari. Та переконайся, що твоя версія iOS оновлена до ПЗ від 11.3 і вище.   

  

*Друг — повнолітній споживач тютюну або нікотину.  

** Дзвінки безкоштовні. Тільки для повнолітніх.