Доставка glo™ по Україні

Доставка glo™ по Україні

Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

 18+ Наша продукція призначена для повнолітніх споживачів нікотину, може зашкодити вашому здоров'ю та викликати залежність.

Придбати девайси glo™ та стіки* до них можна у будь-який момент онлайн. Ми подбали про те, щоб замовлення та доставка glo™ були максимально зручними та швидкими.

На офіційному сайті ти можеш знайти нашу продукцію онлайн та отримати безкоштовну доставку від 399 грн. А якщо ти помітив, що часто обираєш однакове замовлення, радимо розглянути варіант щомісячної підписки, яка дозволить не витрачати час та зафіксує вартість стіків на 3-4 місяці. Далі розповімо про все детальніше.

Як відбувається відправка?

Доставка гло (glo™) та стіків відбувається Новою поштою по всій території України, окрім тимчасово окупованих територій. Купити glo™ та замовити товари зручно у найближче відділення поштового оператора. 

Замовлення на понад 399 грн доставляються безкоштовно. Якщо сума покупки менша, тоді оплата здійснюється за тарифами «Нової пошти».  

Зазначимо, що під час отримання доставки стіків та девайсів гло (glo™) треба надати документ, що підтверджує особу та вік. Саме тому недоступна опція доставки у Поштомат.

Якщо ти хочеш купити стіки glo™ з доставкою і отримати їх максимально швидко, то обирай експрес-послугу від кур'єрської служби iPost. Вони доставлять замовлення протягом трьох годин або ти можеш обрати час, коли тобі зручно отримати замовлення. iPost працює в Києві, Львові, Одесі, Дніпрі та Харкові.

Щомісячна підписка на стіки

Підписка — це зручне рішення для тих, хто хоче стабільно і без зайвих клопотів отримувати стіки. Оформивши підписку, тобі не доведеться щоразу робити нове замовлення. Достатньо раз на місяць підтверджувати покупку і забирати її у відділені «Нової пошти». За бажанням ти зможеш у будь-який момент змінити асортимент і кількість товарів. 

Щоб оформити підписку треба: 

  • зареєструватися на офіційному сайті glo™; 
  • пройти процедуру перевірки віку; 
  • обрати строк дії підписки (може становити до 4 місяців); 
  • обрати стіки та кількість блоків (від двох до п'яти). 
підписка на стіки як оформити

 

Також підписка дозволяє зафіксувати вартість блоку на рівні, який був у день її оформлення. Тому в наступні місяці ціна буде незмінною для тебе. Оплата замовлення доступна онлайн, готівкою чи карткою під час отримання. 

Скасувати підписку можна в будь-який момент. Для цього треба звернутися у службу підтримки за номером телефону — 8008**. 

Гарантія та умови повернення товару 

На девайси glo™ діє гарантія. Повернення або обмін можливі протягом 14 днів з моменту придбання за наступних умов: 

  • продукція не використовувалася;  
  • збережено товарний вигляд продукції, споживчі властивості, пломби, ярлики, упаковка, комплектність;  
  • наявний фіскальний чек або інший розрахунковий документ, виданий разом з продукцією. 
гарантія гло

Повернути або обміняти товар можна тільки із наданням його повної комплектації. Також треба заповнити заяву на повернення. 

Повернення відбувається у фірмовому магазині glo™, в якому був придбаний товар. Співробітники перевірять комплектність та стан продукції, та допоможуть тобі заповнити заяву про повернення. Після цього сплачені кошти повернуться на банківську картку протягом кількох банківських днів, у разі, якщо ти купував пристрій за готівку, то кошти також будуть повернуті готівкою. 

Якщо замовлення відбулося через сайт, повернути продукцію разом із заявою потрібно посилкою на адресу ТОВ «ХІТ-Трейд», 08330, Київська область, Бориспільський район, село Дударків, вул. Незалежності, 2/1. У такому випадку повернення коштів відбудеться протягом 20 банківських днів. Детальніше угоду з користувачем дивися тут. 

У випадку поламки пристрою протягом 12 місяців з дати покупки можна обміняти його на новий. Детальніше ознайомитись з умовами — тут. 

З приводу деталей обміну звертайся на безкоштовну гарячу лінію підтримки користувачів: 0-800-50-90-80 або 8008. 

* Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання. 

** Дзвінки по Україні безкоштовні. Тільки для повнолітніх.