Пристрій для нагрівання тютюну glo hyper: без попелу та диму*

Пристрій для нагрівання тютюну glo hyper: без попелу та диму*

Пристрій для нагрівання тютюну — не лише можливість позбутися в’їдливого запаху диму. Завдяки glo™ hyper тютюн нагрівається без горіння, а значить не утворює попелу. Це дозволяє не тільки уникнути дискомфорту для себе, але й подбати про комфорт оточуючих.
Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

Цей пристрій стане у нагоді:

  1. Коли гуляєте в компанії друзів, які не курять.
  2. Коли хочете уникнути неприємного запаху. Перед важливою нарадою, побаченням чи просто новим знайомством.
  3. Коли не хочеться виходити з дому для того, щоби отримати нікотинову стимуляцію.
  4. Коли знаходитеся в дорозі та не маєте часу на пошуки спеціального місця для куріння сигарет.

Як і навіщо користуватися пристроєм для нагрівання тютюну

Зручний у користуванні glo™ hyper потребує лише натиску однієї кнопки. Його стильний зовнішній вигляд був спроектований у Лондоні. Там, де здавалося б, панують традиції, знайшлося місце для створення зовсім нового ритуалу споживання тютюну.

Ще одна перевага пристрою для нагрівання тютюну в тому, що порівняно зі звичайними сигаретами його аерозоль містить на 90% менше токсинів*. Нагрітий тютюн не згорає, а значить навколо немає неприємного запаху — залишається лише насичений смак. Одного заряду glo™ hyper вистачає до 20 сеансів поспіль**.

Девайс glo™ hyper відрізняється від інших і новими стіками формату Демі***, в яких тепер на 30% більше тютюну порівняно зі стіками у форматі Нано. Також у ньому можна регулювати швидкість нагрівання тютюну чи насиченість смаку. Все завдяки двом режимам роботи: Standard та Boost.

Окрім дизайну, розробленого в Лондоні, він має приємне на дотик покриття soft touch (у чорному, синьому та помаранчевому кольорах). Компактний пристрій зручно тримати однією рукою, натискаючи кнопку. Це робить використання тютюнових стіків більш комфортним навіть на прогулянці чи в дорозі.

Разом із пристроєм для нагрівання тютюну до набору також входять:

  1. USB-кабель та блок живлення, з якими ви будете заряджати пристрій.
  2. Щітка для зручного очищення пристрою.
  3. Інструкція з поясненнями щодо користування пристроєм.
  4. У разі придбання стартового набору ви також отримуєте 10 пачок стіків до пристрою glo™, щоб ви могли одразу насолоджуватися своєю покупкою.

Навіть разом зі стіками пристрій займає місця в сумці не більше, ніж пачка звичайних сигарет. 

Сісти на терасі, замовити чашку кави та смакувати нею разом з тютюновим стіком? Це цілком реально та нікому не принесе незручностей, як звичайні сигарети, дим яких багатьом не подобається.

З glo™ hyper ви завжди можете влаштувати собі перерву. Зупинитися, відпочити від справ, відчути смак тютюну і вирушити далі по своїх справах. Не думаючи про те, де зараз знаходитеся і чи залишиться запах диму. Це перерва без жодних турбот, яка часом всім нам потрібна.


* Порівняння диму від спаленого тютюну в стандартній сигареті (приблизно 9 мг смол) і аерозолю від нагрітого тютюну в пристрої gloтм. Порівнюються 9 шкідливих компонентів, рекомендованих Всесвітньою Організацією Охорони здоров'я до зменшення в димі сигарет. Це не обов'язково означає, що даний продукт є менш шкідливим, ніж інші тютюнові продукти.
** При використанні у режимі Буст.При повністю зарядженому акумуляторі і може відрізнятися залежно від поведінки споживача.
*** Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання.