Що подарувати курцю або прихильнику glo™

Що подарувати курцю або прихильнику glo™

Чотири ідеї креативних подарунків напередодні Дня святого Валентина.
Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції. 

Напередодні свят ми всі маємо справу з проблемою — що подарувати рідним та близьким? Завдання спрощується, якщо ти шукаєш подарунок для повнолітнього споживача нікотину. 

У такому випадку варіантів більш ніж достатньо. Розповідаємо, що подарувати курцю на день народження, День святого Валентина або будь-яке інше свято. 

Ідеї для подарунків 

  • Новий девайс 

Одна з найкращих та очевидних ідей — це подарувати glo™. В Україні наразі доступні три моделі пристроїв для нагрівання тютюну:  

Кожна з них має свої характеристики та особливості. Для зручності, використовуй порівняльну таблицю пристроїв, з нею обрати оригінальний подарунок коханій людині буде легше. Також, купуючи glo™ в подарунок, не прогадай з кольором, адже варіантів більш ніж достатньо. 

  • Блок улюблених стіків* 

Якщо людина вже користується новою моделлю девайса, то чудовою ідеєю буде подарувати їй запас улюблених стіків. Зверни увагу, що з пристроями серії Hyper сумісні тютюнові вироби «Демі», а для девайсів Pro підходять виключно стіки формату «Нано». У каталозі glo  зможеш знайти 26 різноманітних смаків та замовити одразу блок, якщо знаєш який вид подобається твоїй половинці. Якщо не знаєш — замовляй набір з різними смаками. 

  • Підписка на стіки 

Такий подарунок курцю зекономить багато часу, адже необхідність шукати тютюнові вироби або кожного разу оформлювати нове замовлення зникне. Підписку можна оформити на 3 або 4 місяці, обравши улюблений смак або декілька. При цьому ціна на них зафіксується, а щомісяця потрібно буде лише підтвердити вже створене замовлення. Детальніше про підписку на стіки.  

  • Аксесуари для glo™** 

Аксесуари створені для максимально комфортного використання пристрою. Це ексклюзивні вироби, які доступні лише на сайті, а їх вибір досить широкий. Ти можеш обрати органайзер, контейнер для використаних стіків, тримач в автомобіль або стильний USB-браслет для зручної зарядки. Варіантів більш ніж достатньо. До того ж за купівлю аксесуарів учасникам o'go Club нараховуються XP, які можна обміняти на приємні речі та сертифікати. 

Тепер ти знаєш що подарувати чоловіку на день народження або дружині до Дня всіх закоханих. А як оформити покупку — читай нижче. 

Де купити подарунок
 

Найкраще купувати новий glo™ на сайті My glo або ж у фірмових просторах бренду. Так ти отримаєш гарантію, що даруєш оригінал.  

Переваги покупки онлайн у тому, що це дуже зручно. Оформити її можна в будь-який час через офіційний сайт. Ти можеш купити glo™, аксесуари або блок стіків, обираючи з повного асортименту товарів. Також на сайті у найкоротші терміни з'являються новинки, а доставка подарунка триває лише 2-3 дні. 

Якщо ж ти хочеш на власні очі побачити товар перед покупкою, то завітай в один з наших фірмових просторів, які є у більшості великих міст України***. З їх повним переліком можеш ознайомитись тут. 

* Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання. 

** Ця продукція призначена для використання виключно з glo™. 

*** Окрім тимчасово окупованих територій.