glo™ Hyper: огляд нового пристрою 2024

glo™ Hyper: огляд нового пристрою 2024

Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

 Серія Hyper нещодавно отримала оновлення. Дізнайся, як змінився пристрій.

18+ Наша продукція призначена для повнолітніх споживачів нікотину, може зашкодити вашому здоров'ю та викликати залежність.

У 2024 році на ринку пристроїв для нагрівання тютюну з'явилася новинка — glo™ Hyper. Девайс отримав суттєві оновлення, спрямовані на те, щоб зробити користування ще комфортнішим.

гло хайпер 2024

 

Пропонуємо детально ознайомитись із новим glo™ Hyper та дізнатися про всі зміни. Ми пояснимо, чим відрізняються всі актуальні моделі між собою. А якщо ти вже користуєшся glo™, можливо, тобі буде цікаво дізнатися про асортимент стіків* і переваги замовлення на офіційному сайті.

Огляд новинки 

Почнемо огляд нового glo™ Hyper. За характеристами девайс схожий на Hyper Pro, за винятком екрана: у цій моделі він замінений на світловий індикатор. Проте, ціна на Hyper є нижчою, ніж у Hyper Pro.

Hyper pro та Hyper

Лінійка актуальних девайсів glo Hyper Pro та glo Hyper представлена широким діапазоном кольорів. Очевидна відмінність - у наявності екрану, або світлового індикатору. 

Отже, щодо glo Hyper. Передусім варто зазначити, що пристрій має вищу температуру нагрівання та швидше заряджається (до 100 хвилин**) порівняно із попередньою моделлю Hyper (X2 або Air). З технологією Heatboost™ сесія в режимі «Стандарт»*** триває довше (додаткових 30 секунд), ніж у попередніх моделях, що дає змогу отримувати інтенсивніше насичення від використання. Крім того, технологія надає швидший нагрів у режимі «Буст», що робить процес ще зручнішим.

характеристики гло хайпер

 

Диск TasteSelect™ дозволяє відкрити камеру нагрівання та легко перемикатися між режимами glo™ Hyper одним рухом. На сайті myglo девайс представлений у 4 кольорах:

  • чорний,
  • золотий,
  • бургунді,
  • смарагдовий.

Характеристики пристроїв glo™ 

Проглянь основні відмінності девайсів glo™ Hyper, glo Hyper Pro, glo™ Hyper X2, glo™ Hyper Air та glo™ Pro Slim:

Назва моделі

Hyper

Hyper X2

Hyper Pro

Hyper Air

Pro Slim

Місткість акумулятора

до 20 сесій ****

до 20 сесій ****

до 20 сесій ****

до 20 сесій ****

до 16 сесій ****

Індикація

світловий індикатор

світловий індикатор

eкран EasyView™

світловий індикатор

світловий індикатор

Формат стіків

Демі

Демі

Демі

Демі

Нано

Час нагрівання

Буст — 15 с

Стандарт — 20 с

Буст — 15 с

Стандарт — 20 с

Буст — 15 с

Стандарт — 20 с

Буст — 20 с

Стандарт — 30 с

Буст — 10 с

Стандарт — 20 с

Комплектація

зарядний кабель, щітка, інструкція

зарядний кабель, щітка, інструкція

зарядний кабель, щітка, інструкція

зарядний кабель, щітка, інструкція

зарядний кабель, щітка, інструкція

Вага

86,7 г

102 г

87,5 г

75 г

74 г

 

Всі вказані пристрої доступні для замовлення на сайті та у фізичних просторах бренду. На сайті ти також знайдеш інструкцію до glo™ Хайпер (Hyper) та інших пристроїв.

 

Стіки для glo™ Hyper

Новинка сумісна зі стіками формату «Демі» від брендів neo™ та KENT. На офіційному сайті ти можеш придбати їх як пачкою, так і блоками. Ми пропонуємо великий вибір тютюнових, тропічних, ягідних і ментолових смаків. Якщо шукаєш різноманіття, рекомендуємо спробувати мікс-сети. Замовити доставку «Новою поштою» або за допомогою сервіса Ipost можна по всій Україні*****.

Ти вже можеш купити glo™ Hyper на myglo. При покупці від 399 грн ти маєш нагоду скористатися безкоштовною доставкою. А якщо замовляєш регулярно, радимо приєднатись до o'go Club.

Це ком'юніті однодумців, що дозволяє накопичувати ХР******, за залишення відгуків, різні дії на сайті та навіть за отримання деяких безкоштовних послуг у фірмових просторах бренду. Це поінти досвіду, які можна обміняти на круті клубні пропозиції, наприклад, аксесуари* чи сертифікати партнерських мереж.

У більшості великих міст країни працюють фірмові простори, де можна придбати продукцію та скористатися додатковими сервісами:

  • діагностика пристрою;
  • екологічної утилізації;
  • професійна чистка;
  • кастомізація.

Крім того, з послугою тест-драйв за 72 гривні ти можеш випробувати пристрій, щоб повною мірою оцінити його перед покупкою.

 

* Ця продукція призначена для використання виключно з glo™.

** Час заряджання залежить від ступеня розрядженості акумулятора, використання штекера, підключеного до електромережі, від терміну експлуатації і температури середовище зарядження акумулятора.

*** Режим Стандарт був оптимізований, який тепер по часу триваліший порівняно з режимом Стандарт glo™ Hyper X2.

**** За умови повністю зарядженого акумулятора та може відрізнятися залежно від поведінки користувача.

***** Окрім тимчасово окупованих територій.

****** XP — це особисті поінти досвіду, які нараховуються учаснику за певні дії у світі o'go.

 

Оцінити новину:
Щоб оцінити статтю, необхідно авторизуватися
Сподобалася новина? Поділися з другом