Час бути іншим: лімітована колекція glo™ Hyper X2

Час бути іншим: лімітована колекція glo™ Hyper X2

Три нові кольори у лінійці glo™ Hyper X2 присвячені сяйву великого міста.
Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

Преміальний матеріал, глянцеве покриття та унікальний колір — саме такі характеристики найкраще описують пристрої з нової лімітованої серії glo™ Hyper X2. Нова лінійка уже зʼявилася на офіційному сайті бренду й на полицях glo™ studio та glo™ pop-up. Розповідаємо, чому варто звернути на неї увагу. 

У новій лінійці три зухвалих кольори, кожен з яких буде привертати увагу у твоїх руках. Нова серія отримала назву «Кольори великого міста». Які ж відтінки увійшли до неї? 

  • Крижаний синій — для тих, хто запалює все навколо особливим світлом; 
  • Пекучий червоний — для тих, чий неординарний стиль цитують; 
  • Пряний золотий — для тих, хто наповнює місто яскравим змістом. 

Так само, як і інші пристрої із серії Hyper, нові девайси сумісні зі стіками формату «Демі».  

А яким є наповнення нових девайсів? 

Унікальний дизайн — єдина відмінність лімітованої серії. В усьому іншому пристрої зберегли функції та переваги glo™ Hyper X2. Нагадаємо, що флагман серії Hyper був оновлений для тебе у 2022 році та отримав такі покращені функції: 

  • LED-індикатори, які тепер ще краще показують прогрес сесії, стан зарядки девайса та активацію режиму Boost;   
  • IRIS-затвор*, який захищає пристрій від пилу та сміття;   
  • окрему кнопку для активації режиму Boost. Режим Boost дозволяє скоротити час нагрівання девайсу, отже пристрій буде швидше готовий до використання (порівняно з роботою у стандартному режимі). 

Як і попередні моделі із цієї серії, glo™ Hyper X2 дозволяє провести до 20 сесій на одному заряді. А щоб пристрій не перегрівався, ти можеш зробити дві сесії поспіль.  

Як можна придбати новинку?  

Пристрої нової лінійки можна буде знайти лише на офіційному сайті glo™ та у фірмових просторах бренду. Також зважай, що вони випущені лімітованим тиражем та продаватимуться лише обмежений період часу. Тож якщо ти хочеш отримати девайс, який додасть до твого стилю унікальних ноток — радимо тобі поспішити.  

* Затвор із перекриваючих пластин циліндричної форми. 

** При використанні у режимі Boost. За умови повністю зарядженого акумулятора та може відрізнятися залежно від поведінки користувача.