Що таке стартовий комплект glo™?

Що таке стартовий комплект glo™?

Розказуємо, що ти отримаєш, купуючи новий девайс.
Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

Коли ти купуєш пристрій для нагрівання тютюну — то отримуєш не лише сам девайс, а повноцінний комплект glo™ для догляду за ним. У цьому огляді — інформація про перелік аксесуарів*, що йдуть у наборі.  

Незалежно від того, про який пристрій ми говоримо — glo™ Pro Slim або glo™ Hyper X2 — стартовий набір glo™, який ти знайдеш у коробці, буде однаковим.   

Але перш ніж відкривати коробку — переверни її. Цифри на зворотному боці пакування дуже важливі. Це персональний код користувача, який важливо не загубити. Код на коробці є унікальним для кожного девайсу і він потрібен для реєстрації на сайті  та отримання гарантії. Послуги служби підтримки, деякі спеціальні пропозиції у фірмових просторах бренду, додатковий сервіс та переваги програми лояльності oʼgo club доступні лише для зареєстрованих користувачів. Тому одразу сфотографуй задню панель коробки та запамʼятай, де плануєш зберігати набір аксесуарів до пристрою.  

Зверни увагу, що новіші моделі glo™ отримали більш компактну упаковку, порівняно з попередніми поколіннями. Ми зменшили кількість пакування та продовжили використовувати перероблені матеріали, щоб реалізовувати наші екологічні та соціальні ініціативи. 

А тепер нарешті до найцікавішого — що ж всередині коробки?  

Стартовий комплект 

Базовий комплект glo™ — це сам девайс та додаткові аксесуари до нього.  

Пристрій 

По-перше, саме паковання, у якому доставляється пристрій. Нагадуємо, що на ньому є унікальний код для авторизації. Крім того, коробка знадобиться,  якщо девайс потребує ремонту або заміни. Радимо не викидати її принаймні поки не спливе гарантійний термін. Нагадаємо, це 12 місяців з дати покупки. Докладніше про всі умови гарантії пристроїв можна дізнатися за посиланням.   

USB-кабель 

Другий предмет, який йде у комплекті — це USB-кабель, щоб заряджати твій glo™ Сучасні системи для нагрівання можуть працювати від 16 до 20 сесій на одному заряді, залежно від моделі та режиму роботи, який ти обереш — Буст або Стандарт. Крім того, оновлені батареї пристроїв заряджаються достатньо швидко.  

Так, девайсам Hyper+, Hyper+ Uniq, Hyper X2 та Hyper Х2 Air для повного заряду потрібно до 3,5 годин, а моделям із серії Pro — glo™ Pro та glo™ Pro Slim — ще менше часу — до 2 годин. Єдина умова, ці показники будуть актуальними, якщо живити пристрій оригінальним кабелем USB Type-C, що є частиною стартового набору. Під час використання інших кабелів або слабкого джерела енергії, виробник не може прогнозувати та гарантувати термін, який потрібен для повної зарядки батареї. 

Адаптер живлення 

Щоб правильно живити девайс потрібен адаптер живлення з параметрами 5V 1А або 2А. Зверни увагу, що у новіших комплектаціях glo™ ми відмовилися від адаптера у наборі. Це повʼязано з тим, що ми хотіли зменшити розмір коробки та зробити паковання більш екологічним. Ми помітили, що більшість наших споживачів уже мають кілька адаптерів живлення від інших девайсів. Тому можуть використовувати їх для живлення glo™. Таким чином нам вдається зменшили кількість відходів з пластику, електричного та електронного обладнання, які потенційно шкодять екології та потребують правильної утилізації.   

Щіточка 

І останнім, але не менш важливим аксесуаром з комплекту є щіточка для glo™. Її назва говорить сама за себе, адже вона потрібна для очистки камери нагрівання від пилу чи дрібного сміття, як-от шматочків тютюну чи паперу, що можуть потрапити всередину пристрою під час використання. Для того, аби система працювала якомога довше, не мала неприємного запаху, а досвід користування залишався незмінним, її потрібно регулярно чистити.  

Очистка девайса 

Загалом рекомендується проводити очистку девайсу після кожного 20-го сеансу, тобто після кожної використаної пачки стіків. Зробити це дуже просто — варто відкрити верхній затвор девайсу, куди вставляється стік і нижній затвор для чищення. За допомогою щіточки вичистити залишки бруду, а сам інструмент потім промити під проточною водою. Зверни увагу, що після чистки, щітка має повністю висохнути. Мокрою щіточкою користуватися не можна.  

Також для очищення девайсів, можна купити одноразові палички, просякнуті спеціальною рідиною. Вони повністю повторюють форму нагрівальної камери, через що процес очищення стає ще зручнішим. Після використання паличку варто утилізувати. В одній упаковці 20 таких засобів для чищення, тож їх вистачить на довгий час. Палички не входять у стартовий набір бренду, придбати їх окремо можна тут

Зверни увагу: у жодному разі не варто трусити пристрій, намагатися вибити з нього залишки тютюну, чи дістати їх самотужки. Так ти можеш пошкодити систему. Також не варто очищати девайс за допомогою спирту, ацетону, чи миючого розчину, адже так можна зіпсувати камеру нагрівання, після чого твій гло вже не підпадатиме під умови гарантійної заміни.

Якщо тобі здається, що девайс потребує більш глибокого піклування, радимо звернутися за послугою професійної чистки у найближчий glo™ studio та glo™ pop-up. Для цього не потрібно окремо бронювати майстра — просто завітай до найближчого брендового магазину, і консультант безкоштовно потурбується про твій гло. Процедура триває приблизно пʼять хвилин. 

Також зверни увагу,  що до стартової комплектації пристроїв для нагрівання тютюну не входять стіки** для glo™. Їх потрібно купувати окремо і найзручніше зробити це в інтернет-магазині. Тільки там можна знайти усі новинки бренду і повний асортимент смаків. Зауваж, що тютюнові вироби від брендів neo™ та Kent бувають двох форматів — відповідно, до двох лінійок бренду. Тонкі стіки «Нано» створені для пристроїв серії Pro, а товсті формату «Демі» — для пристроїв Hyper.  

Як оформити замовлення 

Є декілька способів, як швидко і зручно купити стартовий комплект glo™. 

Перший і найкомфортніший спосіб — придбати його через каталог на офіційному сайті. Тільки там можна знайти усі актуальні версії пристроїв, включно з новинками Hyper Х2 і Hyper Х2 Air.  

Онлайн є можливість обрати доставку у будь-який населений пункт України, де є відділення компанії «Нова пошта». Для мешканців міста Київ є можливість замовити пристрій через сервіс inPost, тоді він приїде лише за кілька годин. Ще однією перевагою є те, що інтернет-магазин працює цілодобово, тому здійснювати покупки можна у будь-який комфортний час доби. 

Також у великих містах України, таких як Одеса, Хмельницький, Львів, Чернівці та багатьох інших працюють фірмові магазини бренду. Якщо у твоєму місті є такий маркет, радимо зазирнути туди за кваліфікованою консультацією та аби переглянути повний асортимент товарів. Працівники сторів зможуть детально розповісти про наповнення коробки, допоможуть підібрати пристрій, а також пояснять, як за ним варто доглядати, аби система залишалась справною якомога довше. Ще одна перевага власних магазинів — новинки першими зʼявляються саме там.  

Як бачиш, причин відвідати фірмовий стор бренду не мало. Знайти найближчий до тебе допоможе оновлений чат-бот компанії @myglo_ua_bot у телеграмі, оператори служби підтримки клієнтів бренду за номером 8008***, або новий PWA-додаток «Мій glo™». Зауваж, що служба підтримки працює з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 21:00. 

* Ця продукція призначена для використання виключно з glo™. 

** Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання. 

*** Дзвінки по Україні безкоштовні. Тільки для повнолітніх.