glo VS сигарети: яка різниця між нагріванням і горінням

glo VS сигарети: яка різниця між нагріванням і горінням

Тютюн у пристрої glo™ розігрівається до температури 240 – 280 °C, а не горить. Настав час розібратися, чому це важливо і на що впливає.
Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

Що відбувається, коли тютюн горить? 

Сотні років горіння було основновною умовою споживання нікотину. Звісно, люди жували і смоктали тютюн, але найчастіше все ж прикурювали. За допомогою вогню та високої температури листя тютюну згорало, перетворювалося на попіл і виділяло дим, що містив нікотин. Але, на жаль, не лише його. 

Це важливо врахувати, адже основна мета споживача тютюну — нікотин. Та разом із димом людина отримує не лише його. Компанію нікотину складають близько тисячі речовин, серед яких смоли, чадний газ та солі важких металів. Саме ці «попутники» відповідають за неприємний запах, з яким часто асоціюється куріння, але головне — вони завдають основної шкоди здоров'ю.

А якщо тютюн лише нагріти? 

Ідея сучасної технології glo™ — електронне нагрівання тютюну. Усередині стіків neo™ та Kent, що сумісні з пристроями glo™ — спеціально підготовлений тютюн, здатний розкритися при температурі 240 – 280 °С, а не 900 °С (як це відбувається під час традиційного куріння). Тобто стіки для glo™ не горять, а лише нагріваються під час сесії. При цьому під час використання не виділяються дим і попіл*. Ще один бонус — менше неприємного запаху**. 

Споживачі, яким доводилося користуватися девайсом glo™, напевно, звертали увагу на пару, що виділяється під час використання. У міру підвищення температури в пристрої так випаровується гліцерин, яким просочені тютюнові стіки для glo™. У цієї пари набагато делікатніший запах, і це — ще одна причина звернути увагу на електронне нагрівання тютюну як альтернативу традиційним сигаретам та їх аналогам.  

Зверніть увагу, що різні моделі девайсів glo™ та всі лінійки стіків до них ви можете придбати у фірмових просторах glo™ studio та glo™ pop up у багатьох обласних центрах України, а також у спеціалізованих точках у великих супермаркетах країни. 

Дізнатись адреси та графік роботи фірмових магазинів glo™ ти можеш за допомогою до оновленого чат-бота @myglo_ua_bot у телеграмі, за допомогою PWA-додатку «Мій glo™» або ж подзвонити до безкоштовної служби підтримки клієнтів бренду glo™ за номером 8008***. Зауваж, що служба підтримки бренду glo™ працює з понеділка до п’ятниці з 8:00 до 21:00 (за умови, якщо немає відключень електроенергії). 

* Не сигаретний дим, а аерозоль від нагрітого тютюну. Цей продукт не виключає всіх ризиків і містить нікотин, який викликає залежність. 

** Порівняно зі звичайною сигаретою під час куріння. Цей продукт не виключає всіх ризиків і містить нікотин, який викликає залежність. 

*** Дзвінки безкоштовні, тільки для повнолітніх.