Ідеї подарунків для повнолітніх споживачів нікотину від glo™

Ідеї подарунків для повнолітніх споживачів нікотину від glo™

Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції. 

Початок зими — це завжди час подарунків. У такий складний рік, як зараз, особливо хочеться знайти вдалу ідею подарунка, аби показати близьким, що ти про них не забуваєш. Ми знаємо, як допомогти, і вже підготували для тебе ідеї подарунків від glo™.  

Унікальна пропозиція від glo™

Замовити девайс зараз собі або на подарунок стало ще вигідніше, адже триває новорічна пропозиція від glo™!

glo™ PRO SLIM або glo™ HYPER X2 за 999 грн —додаткові 250 glo ХР та автомобільний контейнер glo™ для використаних стіків у подарунок*.​​

glo™ PRO, HYPER+, HYPER + UNIQUE за 499 грн — додаткові 100 glo ХР.​

Чому саме glo™?  

Якщо твій друг або подруга* — повнолітній споживач нікотину, то можеш уважніше придивитись до пристроїв glo™, можливо, саме ці девайси стануть найкращим подарунком для них.  

По-перше, це зручний девайс, яким твій друг зможе користуватися щодня. По-друге, дизайн пристроїв glo™ зможе підкреслити стиль та індивідуальність того, кому ти обираєш подарунок.  

Якщо твій друг або подруга давно замислювалися про те, щоб змінити спосіб споживання нікотину, то саме час презентувати їм glo™. Адже пристрої glo™ мають менше неприємного запаху**, а також,  дозволяють споживати нікотин без попелу та горіння***.  

І ще одна важлива деталь: glo™ може бути як яскравою деталлю великого сюрпризу, так і чудовим самостійним подарунком на будь-який бюджет. Адже на нашому офіційному сайті, а також у спеціальних просторах — glo™ studio або glo™ pop-up — можна обрати не тільки девайс glo™, а також аксесуари до нього. Там ти зможеш вибрати девайс,  чохол або бокову панель (для девайсу gloтм Hyper+ UNIQ), які найкраще підкреслять стиль того, хто отримає цей сюрприз.  

Що саме вибрати? 

Не знаєш, який саме девайс обрати? Це не проблема. У нагоді стане офіційний сайт glo™. Там можна знайти всю інформацію про новинки та найпопулярніші девайси. Крім того, зручний каталог товарів допоможе зібрати потрібний комплект. Можливо, тебе привабить оливковий glo™ Hyper Х2, або витончений glo™ Pro Slim. Якщо ти вагаєшся, що саме вибрати, запрошуємо відвідати магазини glo™. Адреси та графік роботи шукай на офіційному сайті glo™ за посиланням. Консультанти у просторах glo™ studio та glo™ pop-up підкажуть актуальну вартість девайсів та порадять, який саме пристрій обрати. Крім того, у магазинах glo™ можна провести безкоштовний тест-драйв девайса, що триває 21 день. 

Що подарувати дівчині? 

Для дівчини найкраще підійде стильний девайс  glo™ Pro Slim. Він зручний  у використанні, легкий та компактний. Також у просторах glo™, можна підібрати один із розмаїття аксесуарів або ж замінити бокову панель, якщо твоя подруга користується пристроєм glo™ Hyper+ Uniq.  

Що подарувати хлопцю?  

Якщо у твого друга або хлопця вже є пристрій для нагрівання тютюну glo™, то йому точно знадобляться палички для чищення пристрою або тримач в автомобіль . Але якщо він тільки готується відкрити для себе пристрої для нагрівання тютюну, можливо, йому сподобається новенький glo™ Hyper Х2 у блакитному або чорному кольорі.  

* Друзі — повнолітні споживачі нікотиновмісної продукції. 

*Під подарунком мається на увазі придбання товару з 1,20 грн.

** Менше запаху після використання в порівнянні зі звичайною сигаретою під час куріння. Цей продукт не виключає всіх ризиків та містить нікотин, що викликає залежність. 

*** Нагріває тютюн, без горіння. Цей продукт не виключає всіх ризиків та містить нікотин, що викликає залежність.