Який glo™ обрати: Hyper Х2 чи Hyper Х2 Air

Який glo™ обрати: Hyper Х2 чи Hyper Х2 Air

Порівнюємо два останні девайси серії glo™ Hyper.
Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції.    

Востаннє модельний ряд бренду glo™ оновлювався зовсім недавно — навесні 2023 року. Тоді на полицях магазинів зʼявився новий glo™ Hyper Х2 Air. Як легко здогадатись із назви, glo™ Hyper Х2 Air — продовження серії та модель, споріднена з попередньою новинкою glo™ Hyper Х2 

У чому різниця між двома пристроями та які переваги вони мають? Підготували для тебе детальне порівняння glo™ Hyper Х2 та glo™ Hyper Х2 Air.  

glo™ Hyper Х2

Світова прем’єра glo™ Hyper Х2 відбулася у липні 2022-го. Саме тоді девайс уперше представили в Японії, а вже восени його могли спробувати всі повнолітні споживачі нікотину в Україні.   

Цей пристрій для нагрівання тютюну довгий час був найменшим та найлегшим девайсом серії glo™ Hyper. До прикладу, glo™ Hyper Х2 на 13 % менший за розміром та на 7 % легший від попередньої моделі серії — glo™ Hyper+.   

Крім того, новинка має окрему кнопку для активації режиму Boost, IRIS-затвор*, аби захистити девайс від пилу та сміття, і оновлені LED-індикатори, які краще показують прогрес сесії, стан зарядки пристрою та активацію режиму Boost.   

glo™ Hyper Х2 представлений в Україні одразу в семи трендових кольорах:  

  • чорний металік;   
  • чорно-червоний;  
  • біло-золотий;   
  • м’ятний аквамарин;   
  • синій металік;   
  • хакі;  
  • помаранчевий.  

glo™ Hyper Х2 Air  

У середині квітня 2023 року бренд glo™ представив на ринку України нову модель — glo™ Hyper Х2 Air.  Цей пристрій презентували як продовження девайсу glo™ Hyper Х2. Чи є у нього відмінності?   

Почнемо з того, що на сьогодні glo™ Hyper Х2 Air — це найкомпактніший пристрій у лінійці Hyper. Його вага усього 75 грамів, а товщина девайсу — 15,8 мм. Втілений новий glo™ у міцному алюмінієвому корпусі, що робить девайс особливо приємним на дотик. Усередині — потужна батарея, яка тримає заряд до 20 сесій**.   

Щодо технічних характеристик — glo™ Hyper Х2 Air має два режими роботи: Standart і Boost, щоб ти міг самостійно керувати насиченістю смаку під час сесії. Тривалість сеансу напряму залежить від обраного режиму. Це буде 3 хвилини для Boost і 4 хвилини — для Standart.  

Цей пристрій також має сім кольорів, кожен із яких нагадує про окремий стан небосхилу:   

  • рожеві сутінки;   
  • лазурове сяйво;   
  • лілові хмари;   
  • нічний чорний;   
  • блакитне небо;   
  • зоряний синій;   
  • золотий світанок.   

У чому різниця?  

Ось ми і дійшли до головного питання: який glo™ вибрати? Для цього варто ще раз зважити спільні та відмінні риси обох моделей.

Здається, що обидва девайси, glo™ Hyper Х2 і glo™ Hyper Х2 Air, мають багато спільного. Так і є. До прикладу, обидві моделі дозволяють власникам зробити до двох послідовних сесій підряд. Крім того, потужності батарей кожного з пристроїв вистачить до 20 сеансів***, а час для зарядки однаковий — до 3,5 годин. Як і формат стіків — обидва девайси сумісні з пристроями формату «Демі».   

Якщо говорити про розміри, то, звісно ж, glo™ Hyper Х2 Air компактніший за модель glo™ Hyper Х2. Новий девайс на 9 мм тонший за попередню модель, а також на 25 % легший за glo™ Hyper Х2, вага якого 102 грами.   

Коли порівнювати турбо режим у цих технологій glo™, то можна знайти деякі відмінності. glo™ Hyper Х2 нагрівається у режимі Boost до 270 °C за 15 секунд. Якщо ж обереш для своєї сесії режим Standart, то glo™ Hyper Х2 нагріє стік до 250 °C за 20 секунд.   

Новий glo™ Hyper Х2 Air нагрівається до режиму Boost за 20 секунд, а до Standart — за 30. Також для обох режимів однакова максимальна температура нагріву девайсу — до 265 °C.  

Який glo™ обрати?  

Тепер ти знаєш усе про нові девайси серії glo™ Hyper. Тому тільки ти зможеш обрати, який glo™ краще підійде твоєму ритму та стилю життя. Чи це буде компактна новинка glo™ Hyper Х2 Air, чи поєднання технологій і тренду — glo™ Hyper Х2 — вирішувати тільки тобі. Єдине, що можемо тобі підказати — де купити glo™ за вигідною ціною.   

Звичайно ж, найпростіше зробити це можна в офіційному інтернет-магазині бренду glo™. Саме там завжди перші в наявності всі новинки компанії за найвигіднішими цінами. І не забувай про фірмові магазини: glo™ studio та glo™ pop-up. Там ти зможеш на власні очі побачити обидва девайси — glo™ Hyper Х2 та glo™ Hyper Х2 Air, а наші консультанти ще раз нагадають тобі про їхні відмінності, а також допоможуть підібрати новий пристрій для нагрівання тютюну glo™.   

Обрати найближчий магазин допоможе оновлений чат-бот @myglo_ua_bot у телеграмі, оператори служби підтримки клієнтів бренду glo™ за номером 8008**** або новий PWA-додаток «Мій glo™». Зауваж, що служба підтримки бренду glo™ працює з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 21:00.

* Затвор із перекриваючих пластин циліндричної форми. 

** За умови повністю зарядженого акумулятора та може відрізнятися в залежності від поведінки користувача. Кількість сесій залежить від режиму, в якому ви користуєтесь девайсом — Standard або Boost. 

*** При використанні у режимі Буст. За умови повністю зарядженого акумулятора та може відрізнятися в залежності від поведінки користувача. 

**** Дзвінки по Україні безкоштовні. Тільки для повнолітніх.