Новинка від Kent: одразу 4 яскраві смаки

Новинка від Kent: одразу 4 яскраві смаки

Американський тютюновий бренд Kent доповнив лінійку стіків для пристроїв серії glo™ Hyper. Знайомимо тебе з новими ароматами Kent формату «Демі».
Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції. 

Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання.

Не так давно асортимент стіків для glo™ поповнився новою лінійкою від відомого бренду Kent. Майже 7 місяців тому повнолітнім споживачам нікотину були представлені перші 3 смаки нової лінійки

  • Kent Demi Bright Tobacco — стіки зі збалансованим смаком класичного тютюну.   
  • Kent Demi Beryl Green — стіки зі смаком тютюну та освіжаючими нотками ментолу.    
  • Kent Demi Royal Purple — стіки з тютюновим смаком, що поєднаний з ароматом ягід та доповнений ментоловим присмаком. 

Новинки відомого тютюнового бренду швидко здобули аудиторію, а цієї осені  асортимент розширився ще 4 яскравими смаками. Серед новинок ароматизовані та капсульні стіки.

Нові смаки у лінійці Kent Demi

Бренди glo™ та Kent постійно працюють над новими смаками тютюнових виробів, щоб ти міг регулярно знаходити щось цікаве для себе. Тож тепер лінійка Kent Demi нараховує 7 варіантів стіків. Що додалось? 

  • Kent Demi Coral Red — класичний тютюн та аромат соковитого кавуна. 
  • Kent Demi Golden Yellow — збалансований тютюн, доповнений ароматом тропічних фруктів. 
  • Kent Demi Violet Mix — насичений тютюн та ноти ментолу з солодким післясмаком, доповнені ягідною капсулою. 
  • Kent Demi Scarlet Mix — м'який, але насичений тютюн з капсулою з ароматом червоних ягід. 

 Якщо ти хочеш спробувати усі новинки від Kent, ми розробили спеціальний  мікс-набір, який містить 2 пачки стіків кожного смаку. Знайти його можна в каталозі.

З якими пристроями сумісні стіки Kent Demi 

Досвідчені користувачі пристроїв нагрівання тютюну glo™ знають, що бренд має 2 серії пристроїв — Hyper та Pro, які сумісні лише з певним форматом стіків. Як зрозуміло з назви, лінійка бренду Kent виконана у форматі «Демі», а отже підходить до девайсів серії Hyper. 

Сьогодні в Україні доступні 2 моделі пристроїв Hyper — це glo™ Hyper X2 та glo™ Hyper  Air. Проте, якщо ти власник попередніх моделей, то все одно зможеш спробувати нові стіки. 

Кому ж стіки Kent Demi не підійдуть? Власникам девайсів серії Pro, наприклад glo™ Pro або glo™ Pro Slim, або девайсів для нагрівання тютюну інших виробників. 

Справа у тому, що стіки формату «Демі» товщі за стіки «Нано», які використовуються з пристроями Pro, та банально не влізуть у нагрівальну камеру. Також тютюнові вироби «Демі» містять на 30 %* більше тютюну, а тому мають більше насичення.

Де купити стіки Kent  

Найпростіший спосіб придбати нові стіки лінійки Kent Demi — замовити онлайн. Зробити це можна на 2 офіційних сайтах: на myglo, де ти зараз перебуваєш, а також на мультибрендовому порталі myogo. Просто перейди у розділ «Каталог», обери смак, який бажаєш спробувати, та додай товар у кошик.  

Оформити замовлення дуже легко. Обирай свій населений пункт, спосіб доставки й оплати, та очікуй на товар. 

Також новинки доступні у фірмових просторах glo™ та широкій мережі партнерських супермаркетів, кіосків, АЗС і т. д. Знайти найближчу до себе точку продажу можна на інтерактивній мапі.

Залишай відгук про Kent Demi та отримуй XP

Нам дуже важливо отримувати зворотний зв'язок, тому будемо вдячні, якщо ти поділишся думкою про нові смаки з лінійки Kent Demi. Щоб залишити відгук, відскануй пачку за допомогою чат-бота в телеграмі @myglo_ua_bot або через PWA-додаток «Мій glo™».

За кожен відгук ти отримаєш від 6,5 до 50 ХР, які зможеш використати в o'go Club. Обмінюй накопичені XP на сертифікати в партнерські магазини, фірмовий мерч, аксесуари для девайсів або сучасні гаджети. Переходь за посиланням, реєструйся та ставай учасником закритої спільноти однодумців o'go Club. 

* У порівнянні зі стіками для glo™ Pro у форматі «Нано».