Менше шкідливих речовин: пристрої для нагрівання тютюну VS звичайні сигарети

Менше шкідливих речовин: пристрої для нагрівання тютюну VS звичайні сигарети

Використання бездимних альтернатив
Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

18+ Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин.   

Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними і викликають звикання. 

 

Чи вважаєш, що використання бездимних альтернатив так само шкідливе, як куріння традиційних сигарет? А чи знаєш, що таке електронні сигарети і що є кілька способів використання тютюну безпосереднє згоряння тютюну та нагрівання? Замість того щоб спалювати тютюн, пристрої для нагрівання тютюну нагрівають його, що сприяє виділенню приблизно на 90-95% меншої кількості токсинів*. 

Що шкідливіше гло чи сигарети

Як працюють пристрої нагрівання тютюну? 

Ці пристрої не спалюють тютюн, а лише нагрівають його до температури 250–280°C. Для нікотинового насичення за допомогою glo™** використовуються тютюнові стіки. Вони нагріваються у пристрої та виділяють аерозоль, який містить менше шкідливих речовин, ніж звичайна сигарета*. Технологія нагрівання тютюну glo™ має два режими роботи Standard та Boost (забезпечує більш насичений тютюновий смак за коротший проміжок часу завдяки в два рази швидшому нагріванню). 

Чи шкідливі пристрої для нагрівання тютюну? 

Оскільки вони не спалюють тютюн, а лише нагрівають його, це дозволяє уникнути утворення диму, а отже, і великої кількості шкідливих речовин, що виникає під час тління. При використанні glo™ кількість токсинів суттєво знижується, але також зауважимо, що ці пристрої не є абсолютно безпечним, адже при їх використанні зі стіками, виділяється нікотин, який викликає звикання. 

Що шкідливіше, glo™ чи звичайні сигарети? 

Пристрої для нагрівання тютюну glo™ потенційно менш шкідливі, ніж звичайні сигарети (приблизно на 90-95% менше кількості токсинів)*. Приводимо головні відмінності цих двох способів нікотинового насичення. 

Показники та характеристики 

Звичайні сигарети 

Пристрої для нагрівання тютюну glo™ 

Температура згоряння або нагрівання 

до 900°С 

240–280°С 

Дим та попіл 

Тютюн спалюється, тому виділяється дим та попіл, а також виділяються продукти горіння. 

За рахунок процесу нагрівання не виділяється дим та попіл*, а також продукти горіння. 

Запах 

Присутній характерний тютюновий запах 

Виділяють менше неприємного запаху***. Тютюн у стіках glo™ просякнутий гліцерином, тому аерозоль, що виділяється під час сесії, має делікатний запах.  

 

 

Наскільки шкідливий тютюновий дим? 

Куріння тютюну шкодить здоров'ю це науково доведений факт. Мало хто знає, що левову частку шкоди для людини завдає не сам нікотин, а продукти згоряння, що містяться у димі. Як зазначено вище, на відміну від пристроїв glo™, у традиційній сигареті згоряння тютюну відбувається при температурі до 900°C. Тому тютюновий дим від звичайної сигарети буде шкідливим. 

Що таке смоли? 

Смоли це  речовини, які утворюються при спалюванні тютюну або інших речовин у тютюновому виробі. Під час використання пристроїв glo™ не відбувається процес горіння як у сигаретах. Це означає, що такий спосіб нікотинового насичення може значно зменшити кількість смол, які потрапляють в організм порівняно з традиційним курінням сигарет*. Але не слід забувати, що вживання нікотину все одно викликає залежність та не виключає всіх ризиків для здоров’я.  

Чи допомогає glo™ кинути курити? 

Важливо враховувати, що стіки для glo™ містять нікотин, який викликає залежність. Тому вони не допоможуть кинути курити. Але ця продукція може бути альтернативою звичайним сигаретам. Адже куріння стіків через девайси не супроводжується виділенням диму та попілу**.  

В чому різниця між стіками та звичайними сигаретами? 

Стіки брендів neo™ та KENT візуально схожі на звичайні сигарети, але мають менший розмір та підходять тільки для нагрівальної камери glo™. Завдяки особливій формулі обробки тютюну у стіках, він розкривається при нагріванні до температури 250-280°C, що неможливо при використанні звичайної сигарети.  

Пристрій для нагрівання тютюну glo™ 

Пристрої glo™ випускаються у трьох лінійках:  

Зверни увагу, що різні моделі девайсів glo™ та всі лінійки стіків до них ти можеш придбати онлайн на цьому сайті або у фірмових просторах glo™ studio та glo™ pop up у багатьох обласних центрах України, а також у спеціалізованих точках у великих супермаркетах країни.  

Дізнатись адреси та графік роботи фірмових магазинів glo™ можеш за допомогою до оновленого чат-бота @myglo_ua_bot у телеграмі, за допомогою PWA-додатку «Мій glo™» або ж подзвонити до безкоштовної служби підтримки клієнтів бренду glo™ за номером 8008*****. Зауваж, що служба підтримки бренду glo™ працює з понеділка до п’ятниці з 8:00 до 21:00 (за умови, якщо немає відключень електроенергії). 

 

*Цей продукт не виключає всі ризики та містить нікотин, що викликає залежність. Порівняння диму від спалюваного тютюну в стандартній сигареті (приблизно 9 мг смол) і аерозолю від нагрітого тютюну в пристрої glo ™. Порівнюється 9 типів шкідливих речовин, які Всесвітня організація охорони здоров'я рекомендує скоротити у димі сигарет. 

** glo™ призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину.   

*** Мається на увазі без смол, похідних від тютюну. Цей продукт не виключає усіх ризиків, містить нікотин, що викликає залежність. 

**** Це не обов’язково означає, що ці продукти є менш шкідливими у порівнянні із тютюновими виробами. 

***** Дзвінки безкоштовні, тільки для повнолітніх.