«Майстерня glo™» в Telegram: як проявити свою креативність?

«Майстерня glo™» в Telegram: як проявити свою креативність?

Майстерня glo™ — це комʼюніті однодумців з цікавими творчими завданнями та призами. Цікаво? Тоді погнали далі.
Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

Спільнота glo™ досить велика, і серед користувачів бренду багато творчих людей. Ми вирішили розшукати їх та допомогти познайомитись між собою. Так зʼявилась Майстерня glo™ — telegram-ком'юніті, де ніхто не обмежує себе у творчості. А найкреативніші користувачі glo™ регулярно отримують подарунки та glo XP.

Що таке Майстерня glo™?   

Майстерня glo™ — це telegram-канал для користувачів glo™, який створений для розваги та спілкування. Кожного місяця на сторінці спільноти публікують творче завдання, що дозволяє учасникам проявити креативність та отримати позитивні емоції. Що це може бути? Та що завгодно! Наприклад, написати хоку, яке обовʼязково має містити слово «Мрія». Або підготувати креативну фотографію з пристроєм glo™. Або створити ілюстрацію за допомогою штучного інтелекту. 

Кожне завдання — можливість отримати подарунок. Це можуть бути, наприклад, glo ХР, які ти можеш обміняти на сертифікати або інші пропозиції програми лояльності на офіційному сайті бренду. А іноді — це подарунки, створені спеціально для переможців конкурсу. Так, наприклад, автори найкращих хоку отримали ексклюзивні футболки зі своїм віршем.

Як стати частиною комʼюніті?  

Стати учасником спільноти «Майстерня glo™» дуже просто. Достатньо знайти Майстерню за посиланням у телеграмі та відправити запит на приєднання. Якщо ти повнолітній користувач нікотиновмісної продукції, то протягом найближчого робочого дня тебе додадуть до спільноти. Якщо ти хочеш дізнатись більше про правила групи — шукай їх за посиланням.

Що можна робити в Майстерні glo™?  

  • виконувати творчі завдання та дивитися, що створюють інші,  
  • заробляти подарунки та glo ХР,  
  • ставати співавтором бренду glo™ та допомагати розробляти ексклюзивний мерч,  
  • ділитися досвідом використання glo™ та покращувати продукти,  
  • знаходити однодумців та спілкуватися з ними просто в Майстерні,  
  • отримувати новини та корисну інформацію про всесвіт glo™.   

Цікаво? Тоді чекаємо тебе в Майстерні. Приєднуйся до спільноти та ставай частиною всесвіту glo™.