Блоки стіків glo™: нові мікс-блоки neo™ та KENT

Блоки стіків glo™: нові мікс-блоки neo™ та KENT

У чому перевага купівлі стіків блоками для новачків та досвідчених користувачів?
Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання.  

glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції.  

Якщо ти хочеш придбати нові стіки для glo™, радимо зазирнути в каталог офіційного сайту бренду. Тільки там, окрім звичайних пропозицій, ти знайдеш мікс-набори за офіційною ціною виробника.  

Пропозиції у каталозі бренду розроблені так, щоб повнолітнім користувачам тютюнової продукції було зручно користуватися. Умовно всі смаки можна поділити на:  

  • тютюнові,  
  • ягідні,   
  • тропічні,  
  • ментолові.   

Але як обрати з усього цього різноманіття? Саме для цього і існують мікс-набори. Ті, хто тільки починає знайомство із системами нагрівання тютюну, зможуть швидко спробувати різні смаки, зробивши лише одне замовлення на сайті.  

Асортимент блоків  

Загалом, у каталозі є дев’ять різних мікс-наборів: три — для лінійки Pro та шість — для моделей серії Hyper. Один такий блок стіків для glo™ дає змогу спробувати від двох до п’яти смаків.   

Усі набори тематичні. Вони обʼєднані за смаком, або форматом — з капсулою чи без. До прикладу, блок стіків для гло Demi Mentol + Kent. У цьому наборі представлені три різні смаки тютюнових стіків з ментолом. Тому, якщо любиш цю популярну ноту, зможеш спробувати її у різних варіаціях та визначити, що тобі підходить найбільше.   

Найбільше мікс-блоки підійдуть новим користувачам, які ще не визначилися з фаворитом смаків. Цікавим варіантом для них може стати, наприклад, набір стіків Neo Sticks Capsule + Tobacco Mix. У ньому представлені одразу п’ять видів стіків для девайсів Pro та Pro Slim.  

А які ще блоки бувають?  

Формат «Демі» для лінійки Hyper:

Demi Mentol + Kent — 9 пачок, обʼєднаних темою ментолу;  
Demi Tobacco + Kent — 8 пачок, стіки без капсул;  
neo Berries + Kent — 8 пачок, головна тема тут — ягоди;  
Capsule Mix — великий набір із 10 пачок, усі види, де є капсула;  
neo Demi — ще один великий набір, сюди входять найпопулярніші фруктові смаки з капсулами;  
Kent Demi — 9 пачок, всі від американського бренду Kent.  

Формат «Нано» для пристроїв Pro:

Neo Sticks Boost — 6 пачок, з смаками, що зʼявилися лише цього літа;  
Neo Sticks Boost — 10 пачок, усі смаки з капсулами;  
Neo Sticks Capsule + Tobacco Mix — у цьому наборі із 5 пачок представлені різні смаки тютюнових стіків.

Нові смаки та o’go club

Ти, напевно, знаєш, що після реєстрації девайсу на сайті Myglo, активується не тільки гарантія на 12 місяців, а й твоя можливість стати учасником спільноти o’go Club. Усі клієнти клубу отримують спеціальні пропозиції від бренду та можливість накопичувати XP. Тобто experience points, які можна обмінювати на аксесуари* до твого glo™, мерч o’go Club, гаджети від Apple, а також сертифікати у популярні мережі магазинів. Зокрема у Rozetka, «Сільпо», «Епіцентр», MEGOGO, OKKO, WOG, мобільні оператори та багато інших.   

Також членам o’go Club доступні різні сервіси бренду. Наприклад, підписка на стіки з фіксацією ціни. Оформлюй підписку на  термін до 3 місяців із фіксацією вартості. Таким чином, можна отримувати від 2 до 5 блоків щомісяця без зміни ціни. А якщо не забувати сканувати пачки та регулярно залишати відгуки на продукцію neo™ та Kent, твій баланс XP буде зростати: адже кожен такий відгук додає від 6.5 ХР на твій рахунок.

Де придбати  

Знайти мікс-набори стіків можна тільки на офіційному сайті. Цей варіант купити блок стіків має ще й кілька беззаперечних переваг.

Офіційний сайт glo™ надає можливість оформити замовлення онлайн. Завдяки цьому, легко придбати потрібний товар в один клік — а зручна доставка від «Нової пошти» привезе покупку у найближче відділення.

Крім того, тільки на сайті glo™ можна знайти повний асортимент блоків та мікс-наборів і придбати оригінальні стіки за актуальною ціною.

* Ця продукція призначена для використання виключно з glo™.