Сучасні стіки та їх особливості

Сучасні стіки та їх особливості

Про нові стіки для повнолітніх споживачів glo, а саме: Pineapple Berry Mix із двома капсулами та лімітовану серію neo Night Sensations.

Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

Під пристрої для нагрівання тютюну glo були розроблені спеціальні тютюновмісні стіки* neo формату Демі та Нано (для glo hyper+ та glo PRO відповідно). В основі стіків високоякісний тютюн, що призначений для технології нагрівання, що розкриває насичений смак під час сесії. 

Нові стіки для повнолітніх 
споживачів тютюну 

Виробник постійно тішить повнолітніх користувачів регулярним випуском нових стіків гло (glo) з різними смаками. Зовнішній вигляд стіків схожим на класичну сигарету. Однак, продукт не призначений для горіння й може використовуватися тільки з пристроями нагрівання тютюну glo. Стіки розкривають насичений тютюновий аромат під час сесії.  

Отримати насичений смак від стіку під час сесії можна за допомогою 2 режимів нагрівання  — Standard (250°C) та Boost (280°C) з посиленим нагріванням. Оригінальний дизайн корпусу пристроїв, лінійка стіків, що постійно поповнюється новинками, та справжній смак тютюну — це головні причини широкої популярності технології нагрівання тютюну від бренду glo серед повнолітніх споживачів тютюну. 

Лімітована серія Night Sensations — 
нові стіки для гло (glo) hyper+  

Якщо ви вже добре знайомі з палітрою смаків класичної лінійки стіків Neo, настав час спробувати нові унікальні стіки з лімітованої серії Night Sensations, під час створення яких бренд glo надихався атмосферою літніх спекотних ночей та незабутніх вечірок, яку хочеться зберегти в пам’яті на весь рік. У лінійку входять три нові смаки: 

  • Sunset Swing — мікс тропічних та цитрусових ноток, натхненний соковитим смаком коктейлю бітер шприц;  
  • Twilight Dance —  аромат фруктового міксу та виноградних ноток, що натхненний традиційною іспанською сангрією; 
  • Midnight Sun — вибуховий смак з ароматом насичених кисло-солодких ягід, натхненний смаком літніх освіжаючих напоїв. 

    Pineapple Berry Mix — нові стіки 
    glo із двома капсулами 

    Pineapple Berry Mix — це унікальна новинка в лінійці стіків для пристроїв hyper+. Головна їхня особливість полягає в поєднанні двох капсул зі смаком ананасу та чорниці. Поєднання смаку тютюну та кокосових ноток відмінно доповнюється фільтром, що залишає солодкий післясмак після сесії. Новинку однозначно варто спробувати тим, кому сподобалися стіки Pina Coolada з основної лінійки, що поєднують тютюн і кокос, а також капсулу зі смаком ананасу. 

    Нові Neo стіки з двома капсулами відкривають можливості для повнолітніх користувачів пристроїв glo. За бажанням можна активувати одну або обидві капсули до початку, у процесі або наприкінці сесії. Крім цього, можна міксувати смаки, використовуючи капсули поодинці або комбінуючи їх по черзі в різний час упродовж сесії. Це дасть змогу пізнати нові грані смаку та використовувати стіки так, як подобається саме вам.

     

    * Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними і викликають звикання