o'go Club — спільнота прихильників glo™ та VELO

o'go Club — спільнота прихильників glo™ та VELO

Зустрічай оновлену офіційну програму лояльності від glo™* та VELO** — o'go club, що отримала окремий сайт myogo.com.ua Цей закритий майданчик створений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції.
Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції.

Зустрічай оновлену офіційну програму лояльності від glo™* та VELO** — o'go Club, що отримала окремий сайт myogo.com.ua Цей закритий майданчик створений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції. Вступивши у клуб, ти потрапиш у середовище однодумців: зможеш завести нові цікаві знайомства, дізнатися першим про новинки та спеціальні пропозиції, проявити індивідуальність та найголовніше — отримувати за це ХР.  

Разом із тим, офіційний сайт myogo є мультибрендовим магазином, де ти можеш придбати онлайн девайси glo™, стіки neo™***, нікотиновмісні паучі VELO, а також різноманітні аксесуари**** та мерч.

ogo club

Чому варто стати членом o'go Club?  

Тепер, коли ти знаєш що таке o'go Club, давай детальніше пройдемось головними перевагами нашого нового майданчика.

  • Зручність. Відтепер ти можеш оформити замовлення пристроїв для нагрівання тютюну, стіків, нікотинових подушечок VELO, аксесуарів для свого девайсу та навіть фірмового мерчу o'go в одному місці — на сайті myogo. Великий асортимент товару та швидка доставка по всій Україні зекономить твій час. На сайті також зможеш отримати відповіді на свої запитання, знайти фізичні точки продажу на інтерактивній мапі та ознайомитися з повним асортиментом товарів.
  • Спеціальні пропозиції. Доєднавшись до o'go Club, першим дізнаватимешся про спеціальні пропозиції клубу та матимеш першочерговий доступ до новинок. Також членство в клубі передбачає низку різноманітних переваг, зокрема подарунки до дня народження. 
  • XP за активність. І одна з головних причин приєднатися до o'go club — спеціально розроблена механіка, яка дозволяє накопичувати XP. Отримати їх можна за різноманітні дії в клубі, а витратити на велику кількість товарів або послуг. Але давай про все по черзі.  

Спершу розберімось, що таке XP. XP розшифровується як Experience Points, які може отримати учасник o'go Club.

За що ж нараховуються XP?

Варіантів дуже багато. Перші ХР ти можеш отримати одразу після реєстрації девайса на сайті. Також вони нараховуються за купівлю аксесуарів, відгуки про продукцію, запрошення друзів, отримання сервісу у фірмових магазинах та інші дії. Детальніше можеш дізнатися на сторінці o'go Club.

На що витратити XP?

Як ти вже знаєш, офіційний сайт myogo.com.ua має великий асортимент товарів до твого пристрою. Більшість із них можна придбати не лише за реальні гроші, але і за XP, зокрема контейнери для стіків, органайзери для систем нагрівання тютюну та засоби для догляду за пристроєм. Також ти можеш використати ХР на фірмовий мерч закритого клубу o'go: худі, плед або шкарпетки. Але це тільки початок - мерчу буде багато!

Обміняти XP можна на сертифікати у партнерські магазини клубу. Таких зараз 15: це оператори зв'язку, супермаркети, магазини техніки, АЗС та інші. Серед них «Розетка», MEGOGO, «Сільпо», «Епіцентр», «Алло» та багато інших. Якщо ж тобі вдалося накопичити значну кількість ХР, ти можеш обміняти їх на сучасні гаджети, як-от Apple Watch Series 8, AirPods 3 та навіть Iphone 14.

Аби насолоджуватися всіма перевагами закритого клубу o'go, переходь на сайт myogo.com.ua та реєструйся. Також запрошуємо тебе до творчого ком'юніті повнолітніх споживачів нікотину «Майстерня» в телеграмі. В каналі ти зможеш проявити свій креатив, завести нові знайомства та заробити додаткові XP.  

ого клаб 


* glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції.  

** 18+ Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин.  

*** Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання.  

**** Ця продукція призначена для використання виключно з glo™.