Обери свій смак стіків серед neo™ Demi

Обери свій смак стіків серед neo™ Demi

Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції.  

Якщо ти користуєшся пристроєм для нагрівання тютюну від glo™, то знаєш, що усі девайси бренду поділяються на дві лінійки: PRO та HYPER. До першої належать девайси glo™ PRO та glo™ PRO SLIM, а друга лінійка складається з чотирьох модифікацій:  

До кожного з цих чотирьох пристроїв підійдуть стіки у форматі «Демі». Це новіші стіки, розроблені спеціально для серії HYPER. «Демі» можуть забезпечити більше насичення протягом сесії, адже вони містять на 30 % більше тютюну**, порівняно зі стіками  формату «Нано». Останні підходять до девайсів glo™ PRO та glo™ PRO SLIM.   

Сьогодні в Україні ти можеш знайти 13 смаків стіків у форматі «Демі». Розкажемо про кожен з них докладніше.   

Які лінійки та смаки стіків підходять для девайсів із серії HYPER?  

Стіки до glo™ у форматі «Демі» поділяються на три лінійки: тютюнові, стіки з ароматом фруктів, ягід або ментолу з капсулою та стіки помірної насиченості без капсули. Їх виробляють два бренди: neo™, що має британське походження, та відомий американський бренд сигарет Kent.

Стіки neo™: смаки фруктів та ягід  

Стіки від бренду neo™ у форматі «Демі» бувають двох видів: з капсулою та без. Якщо тобі до вподоби стіки з ароматами фруктів, ягід або ментолу, радимо звернути увагу на стіки з капсулами. Ти можеш обрати з пʼяти яскравих ароматів:  

  • neo™ Demi Purple Click — стіки, що поєднують смак преміального тютюну та ягідного аромату з капсулою зі смаком лісової ягоди.   
  • neo™ Demi Scarlet Click — мають аромат освіжаючого ментолу та фруктів, доповнені капсулою зі смаком червоних ягід.   
  • neo™ Demi Tropic Click — збалансований та насичений тютюновий аромат і капсула зі смаком тропічних фруктів.   
  • neo™ Demi Purple Yellow Mix — тютюнові стіки з подвійною капсулою зі смаками ананаса та чорниці та фільтром із солодким присмаком.   
  • neo™ Demi Tropic Mix — тютюн з ароматом кокоса та капсулою зі смаком ананаса. 

Стіки для glo™ neo™ Tobacco Signature   

У 2022 році в Україні стала доступною лінійка neo™ Tobacco Signature, присвячена естетиці класичного тютюну. Ця лінійка також складається з пʼяти варіантів, що сподобаються тим, хто шукає смак класичних сигарет.   

  • neo™ Demi Terracotta Tobacco — стіки з насиченим ароматом тютюну та м’яким післясмаком.   
  • neo™ Demi Rich Tobacco — поєднання тютюнового листя Берлей, висушеного теплим вологим повітрям, з тютюном сортів Вірджинія та Орієнталь створює насичений та інтенсивний смак.   
  • neo™ Demi Classic Tobacco — висушене під сонячними променями Середземномор’я тютюнове листя Орієнталь насичується місцевими ароматами. Класичний тютюновий смак збагачений букетом духмяних ноток.   
  • neo™ Demi Smooth Tobacco — відібране тютюнове листя Орієнталь, висушене особливим чином, повільно карамелізується та вивільняє м’який смак з легкими кремовими нотками.   

Лінійка Demi від бренду Kent  

Найновіша лінійка, що може сподобатися власникам пристроїв із серії HYPER — лінійка Demi від бренду Kent. Ця серія зʼявилась в Україні на початку 2023 року. Вона поєднує в собі досвід одного із найстаріших тютюнових брендів та інноваційну технологію нагрівання тютюну. Це перша лінійка стіків від бренду Kent у форматі «Демі». Усі стіки серії створені без капсули та мають помірну насиченість. Зверни на них увагу, якщо шукаєш стіки до glo™ HYPER. 

  • Kent Demi Bright Tobacco — стіки зі збалансованим смаком класичного тютюну з ванільними нотками.  
  • Kent Demi Beryl Green — стіки зі збалансованим смаком тютюну з освіжаючими нотками ментолу.   
  • Kent Demi Royal Purple — стіки з ягідним присмаком та освіжаючими нотками ментолу.  

Які стіки підходять до пристроїв glo™? 

Як ти уже зрозумів, стіки для glo™ бувають двох форматів: «Демі» та «Нано». Якщо твій пристрій має слово HYPER у назві, тобі потрібні товстіші стіки формату «Демі». 

А якщо ти користуєшся девайсом glo™ PRO або glo™ PRO SLIM? Тоді маєш обрати стіки у форматі «Нано». Це тонші стіки, які підходять для девайсів із лінійки PRO. Вони мають особливий фільтр, що називається Premium Tube. Цей фільтр не деформується під час сесії, тому його використання є гігієнічним та зручним. Стіки до glo™ PRO також розроблені у пʼяти смаках:  

  • neo™ Sticks Boost Scarlet — смак тютюну з фруктовим ароматом та капсула зі смаком карамелі.   
  • neo™ Sticks Boost Red — освіжаючий аромат тютюну та капсула з ягідним смаком.   
  • neo™ Sticks Rich Tobacco — тютюнові стіки з насиченим смаком.   
  • neo™ Sticks Boost Royale — преміальний смак тютюну з чорничним ароматом та капсула зі смаком червоних ягід.   
  • neo™ Sticks Smooth Tobacco — тютюнові стіки з кремовими нотками та м’яким післясмаком.   

Як бачиш, користувачам пристроїв glo™ доступний широкий вибір смаків та форматів стіків. Щоб спробувати якомога більшу кількість смаків та визначити найулюбленіший, радимо завітати у фірмові простори бренду: glo™ studio або glo™ pop-up — там ти зможеш докладніше дізнатися про всі наявні формати та ознайомитися з повним асортиментом стіків. Дізнатись адресу найближчого до тебе простору glo™ ти можеш за допомогою чат-бота в телеграмі @myglo_ua_bot або через новий PWA-додаток «Мій glo™». 

* Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання.  

** У порівнянні зі стіками для glo™ PRO у форматі «Нано».