glo Club стає o’go Club! Що зміниться?

glo Club стає o’go Club! Що зміниться?

Ми переформатовуємо програму лояльності. Розказуємо, чого очікувати.
Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

glo Club — програма лояльності від glo™, що об'єднує тисячі повнолітніх користувачів бренду. Ти, мабуть, помітив, що нещодавно програма змінила назву і перетворилась на o’go Club. Причина у тому, що ми готуємося до суттєвих змін, які стартують зовсім скоро (вони пов'язані зі змінами до законодавства від 11 липня, але ми розпочинаємо трохи завчасно). У цьому матеріалі ми розкажемо, як саме буде змінено програму та якими послугами варто встигнути скористатися.

Навіщо користувачам бренду glo™ програма лояльності?  

Програма лояльності дозволяє отримувати бали лояльності, які називаються Experience Points (а скорочено ХР) та обмінювати їх на пристрої (до 25 червня 2023), аксесуари або сертифікати у популярні українські мережі магазинів. Щоб отримувати ХР, потрібно виконувати прості завдання на сайті та у мобільному застосунку «Мій glo™», бути активним учасником нашої спільноти, ділитися досвідом з іншими користувачами та допомагати нам ставати краще. Повний перелік правил програми лояльності дивись за посиланням.

Що зміниться?   

11 липня вступають в силу норми Закону України №1978 «Про внесення змін до деяких законів України щодо охорони здоров’я населення від шкідливого впливу тютюну». Саме вони впливають на роботу програми лояльності від glo™. Як саме?

Найсуттєвіші зміни, які чекають на користувачів o’go Club: 

Після 25 червня:

  • не можна буде отримати девайс в обмін на ХР; 
Після 7 липня: 
  • ми не зможемо нараховувати ХР за купівлю девайсів на сайті або в фірмових просторах бренду;  
  • не буде надаватися 50 % знижка на купівлю пристроїв для нових користувачів, яку вони могли отримати, якщо мали промокод від чинного користувача;  
  • тест-драйв девайсів стає платним.   

Якою буде оновлена програма «Приведи друга»?  

Ще одна суттєва зміна, яка заслуговує на окрему увагу, — програма «Приведи друга». Раніше за кожного друга, що приєднався до бренда за твоїм промокодом, ти отримував 150 ХР, а друг — 50 % знижку на девайс. Від 8 липня ви обидва отримаєте аж по 200 ХР! Але і це ще не все. У випадку, якщо твій друг запросить наступного користувача, ви втрьох отримаєте ХР!  

Крок 1: ти + Діма  

З першим кроком ти уже знайомий. Якщо ти запросив одну людину (для зручності назвемо її Дімою), то після активації промокода, на твоєму та на його рахунку з'явиться по 200 XP.   

Крок 2: ти + Діма + Аня  

Далі, якщо Діма запросить наступного користувача (назвемо її Аня), то Діма отримає 200 ХР (як ти раніше), Аня також — 200 XP, а ти 30 ХР.  

Крок 3: ти + Діма + Аня + Валера  

Але і на цьому винагороди не закінчуються! Якщо Аня запросить наступного користувача, то ХР отримують чотири людини. Вони отримають 200, 200 та 30 XP (як в попередньому прикладі), а ти отримаєш 20 XP. І так щоразу, коли твої друзі та їх приятелі будуть ділитися промокодом.   

А найприємніша частина у тому, що кожен наступний користувач, якого запросиш ти, буде приносити тобі більше ХР. Перший користувач — 200 ХР, другий — 250, а третій та кожен наступний — 300.

Але, як тепер можна накопичити ХР?   

Ми готуємося до змін і розуміємо, що вони можуть не сподобатися тим, хто звик до наявних правил програми лояльності. Але нам важливо, щоб усі користувачі glo™ були задоволені, тому ми розробили низку нових способів накопичити ХР, щоб тобі було цікавіше. Як саме ти можеш примножити ХР на своєму рахунку?  

— Відвідувати glo™ studio та glo™ pop-up.  

Це новий спосіб накопичити ХР, який уже працює. Ми вирішили нараховувати тобі ХР, навіть коли ти користуєшся безкоштовними послугами у наших фірмових просторах! Після 7 липня завітай у glo™ studio або glo™ pop-up та скористайся однією з послуг, покажи штрих-код клієнта у додатку glo™ та отримай 5 ХР.* 

— Залишати відгук, скануючи пачку.  

Як і раніше, ми хочемо чути твої чесні відгуки про нашу продукцію, тому будемо раді, якщо ти ділитимешся досвідом. Щоб залишити відгук про якість продукції, необхідно відсканувати пачку за допомогою чат-бота в телеграмі @myglo_ua_bot або через PWA-додаток «Мій glo™», а ми будемо тобі нараховувати за це XP. Лічильник відгуків обнуляється щомісяця.    

  • за 1-й, 10-й, 30-й, 50-й та 100-й відгук у межах одного місяця ти отримаєш 50 XP.     
  • за всі інші відгуки – 6,5 XP.    

— Купувати аксесуари на сайті.  

За кожні витрачені 100 грн на сайті (окрім купівлі стіків та девайсів) тепер ти отримуєш більше. Якщо раніше тобі нараховувалися 4 ХР, то тепер та сама витрачена сума вартує 6 ХР.

— Брати участь у конкурсах у «Майстерні glo™».  

Майстерня glo — це канал у Telegram, де збираються креативні й талановиті користувачі бренду. Резиденти «Майстерні» не лише спілкуються, але й виконують творчі завдання, за які ти можеш отримати ексклюзивні подарунки або заробити ХР.

Що варто встигнути?

У тебе ще є час до старту оновленої програми. Отже, саме час встигнути отримати ХР, які ще доступні. Що ти можеш зробити найближчим часом?   

  • обміняти ХР на девайс.  

З 25 червня обмінювати зароблені XP можна буде лише на аксесуари та сертифікати у популярні мережі магазинів. Якщо ти планував оновити девайс і маєш на рахунку понад 340 XP, саме час замовити новенький glo™ Hyper X2 Air. А для тих, хто має 480 XP або більше, до 25 червня доступний для замовлення флагман бренду — glo™ Hyper X2.

  • запросити друга та подарувати йому 50 % знижки на девайс — до 7 липня.  

Як ми вже казали, сьогодні, якщо твій друг приєднається до бренду за твоєю рекомендацією, то ти отримуєш 150 ХР, а він купує пристрій за половину вартості.

  • придбати брендовані аксесуари.  

Після 7 липня ми не будемо продавати аксесуари, що прикрашені логотипом glo™. Тож встигни придбати останні колекції.

  • оформити безкоштовний тест-драйв нового пристрою.   

Через два місяці тест-драйв стане платним. Безкоштовно протестувати новенькі glo™ Hyper X2 та glo™ Hyper X2 Air можна до 7 липня.

Як бачиш, змін чимало, але частина з них досить цікава. Якщо у тебе залишилися питання щодо роботи оновленої програми лояльності o’go Club, ти завжди можеш дізнатися більше, зателефонувавши на гарячу лінію підтримки користувачів за номером 8008.   

* Кожному клієнту буде нараховано по 5 XP під час візиту у фірмові магазини glo™ studio в межах одного дня у разі, якщо клієнт скористався будь-яким сервісом. Деталі за посиланням — Правила програми лояльності glo Club – glo™ (myglo.com.ua)