Де шукають легкість користувачі glo™: три історії

Де шукають легкість користувачі glo™: три історії

Учасники «Майстерні glo™» знають, як поновити ресурс легкості. Ділимося їхнім досвідом.
Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

«Майстерня glo™» — telegram-ком'юніті прихильників бренду, де ніхто не обмежує себе у творчості. Ми регулярно публікуємо там творчі завдання, котрі дозволяють учасникам проявити себе та отримати задоволення від спільної креативної роботи. Одне із таких завдань завершилося 8 травня, розповідаємо деталі. 

На початку травня ми запропонували учасникам комʼюніті «Майстерня glo™» разом відшукати легкість у повсякденному житті. Усі охочі мали ділитися щирими історіями, як вони відновлюють ресурс легкості та чому це важливо. А щоб нашим авторам було легше налаштуватися на творчий лад, ми підготували спеціальний плейліст ресурсу легкості, який ти знайдеш за посиланням

Які історії перемогли?  

Усього за перший тиждень травня майстри glo™ надіслали нам майже 200 історій. 8 травня за допомогою сервісу Random.org ми обрали три тексти, якими хочемо поділитись. Публікуємо їх без змін:

Аліна, місто Харків: 

Легкість для мене — це стан, коли я можу легко й невимушено пристосовуватись до нових ситуацій та викликів, не відчуваючи при цьому стресу і тривоги. Це також здатність не перейматися про те, що буде потім. Ще для мене легкість — це коли я відчуваю, що знаходжусь у гармонії з собою та світом навколо мене. Коли всі деталі складаються у цілісну картину, яка дарує радість та задоволення. Якщо я відчуваю легкість, то це означає, що я знаходжусь у своїй зоні комфорту та можу насолоджуватись життям повною мірою.   

Володимир, місто Іванків, Київська область: 

Легкість — це свобода від обмежень. Свобода самому вибирати напрямок руху. Легкість — це свобода від усього. 

 

 

  

Віктор, місто Дніпро: 

Як на мене, легкість — це бути вільним та незалежним у своїх рішеннях. Бути відкритим до нових можливостей, людей та досвідів. Розуміти цінність кожного моменту. Легкість — це не вимагати від себе надто багато.  

 

 

Авторів цих коротких історій відзначили приємними сюрпризами. Кожен отримав 1 000 XP на рахунок та сертифікат ROZETKA номіналом 2 000 грн.  

Як взяти участь у наступному творчому завданні?  

Шкодуєш, що не встиг взяти участь цього разу? Не засмучуйся. У «Майстерні glo™» креатив не зупиняється майже ніколи. Щоб не пропустити наступне творче завдання від улюбленого бренду, приєднуйся до Майстерні glo™

Зробити це дуже просто. Достатньо лише перейти за посиланням і надіслати запит на приєднання до telegram-ком'юніті. Протягом одного робочого дня адмін додасть тебе до групи. Зверни увагу: для вступу необхідно бути повнолітнім користувачем нікотиновмісної продукції та пройти реєстрацію і верифікацію на офіційному сайті glo™